Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Meme super amuzante cu Beyoncé dansând

Haideți să o privim împreună pe Beyonce dintr-o altă perspectivă, să ne amuzăm puțin pe seama ei, în același timp admirându-i talentul și multidimensionalitatea. Vom face asta cu ajutorul unor meme amuzante postate de fani pe hashtagul #beyoncealwaysonbeat.

Internetul este plin de oameni creativi și plini de imaginație care pun la dispoziția utilizatorilor o sursă inepuizabilă de creații aducătoare de amuzament și bunăstare. Una dintre muzele pentru aceste surse de amuzament este Beyoncé, fie prin outfiturile ei, fie prin dans, fie prin ceea ce spune.

De data aceasta am găsit pentru voi un hashtag de Tweeter numit #beyoncealwaysonbeat unde utilizatorii au descoperit că mișcările de dans ale solistei sunt mereu pe beat și pot fi sincronizate cu succes pe multe alte melodii.

Iată câteva dintre cele mai reușite meme cu Beyoncé dansând pe alte piese:

De departe cea mai amuzantă alăturare a mișcărilor lui Beyoncé este cea pe piesa pentru copii "The Birdie Song", care o pune pe Queen B într-o lumină total diferită de ceea ce ne-am obișnuit. Distracție plăcută vă urăm!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HuPolWVxzYQ]

Citește mai multe despre Beyonce
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith și Disclosure pregătesc o nouă colaborare pentru 2015

După succesul înregistrat în 2012 cu piesa ”Latch”, Sam Smith și Disclosure revin anul acesta cu o nouă colaborare. Titlul...

Închide