Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Meme super amuzante cu Beyoncé dansând

Haideți să o privim împreună pe Beyonce dintr-o altă perspectivă, să ne amuzăm puțin pe seama ei, în același timp admirându-i talentul și multidimensionalitatea. Vom face asta cu ajutorul unor meme amuzante postate de fani pe hashtagul #beyoncealwaysonbeat.

Internetul este plin de oameni creativi și plini de imaginație care pun la dispoziția utilizatorilor o sursă inepuizabilă de creații aducătoare de amuzament și bunăstare. Una dintre muzele pentru aceste surse de amuzament este Beyoncé, fie prin outfiturile ei, fie prin dans, fie prin ceea ce spune.

De data aceasta am găsit pentru voi un hashtag de Tweeter numit #beyoncealwaysonbeat unde utilizatorii au descoperit că mișcările de dans ale solistei sunt mereu pe beat și pot fi sincronizate cu succes pe multe alte melodii.

Iată câteva dintre cele mai reușite meme cu Beyoncé dansând pe alte piese:

De departe cea mai amuzantă alăturare a mișcărilor lui Beyoncé este cea pe piesa pentru copii "The Birdie Song", care o pune pe Queen B într-o lumină total diferită de ceea ce ne-am obișnuit. Distracție plăcută vă urăm!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HuPolWVxzYQ]

Citește mai multe despre Beyonce
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith și Disclosure pregătesc o nouă colaborare pentru 2015

După succesul înregistrat în 2012 cu piesa ”Latch”, Sam Smith și Disclosure revin anul acesta cu o nouă colaborare. Titlul...

Închide