Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Media Music Awards 2015 are loc pe 3 septembrie la Sibiu

Media Music Awards, singura gală de premii muzicale din România în care trofeele sunt acordate pe baza difuzărilor radio-TV, va avea loc anul acesta la Sibiu, pe 3 septembrie. Evenimentul se va desfășura în Piața Mare, în fața a peste 40.000 de oameni, pe o scenă impozantă, cu o deschidere de 60 de metri.

Publicat

pe

Media Music Awards Sibiu 2013
Media Music Awards Sibiu 2013

Cea de-a patra ediție Media Music Awards va aduce pe scena de la Sibiu un număr record de artiști, peste 40 la număr, cei mai în vogă în prezent, dar și legende ale muzicii românești.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor romani, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.

La cele trei ediții Media Music Awards de până acum au luat parte artiști de top precum Loredana, Holograf, Smiley, Alex Velea, Antonia, Corina, Andra, Vama, Connect-R, Voltaj, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, 3 Sud Est, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project, Raluka, Oana Radu, Sore, Ellie White, Mandinga, Amna, Cargo, LaLa Band, Lidia Buble, Adda, Maximilian, Akcent, Giulia Anghelescu sau Faydee.

 Poze de la Media Music Awards 2014

  • Delia la Media Music Awards 2014 - Sibiu

    Delia la Media Music Awards 2014 - Sibiu

  • Sore la Media Music Awards 2014 - Sibiu

    Sore la Media Music Awards 2014 - Sibiu

  • Elena Gheorghe la Media Music Awards 2014 - Sibiu

    Elena Gheorghe la Media Music Awards 2014 - Sibiu

  • Delia la Media Music Awards 2014 - Sibiu
  • Sore la Media Music Awards 2014 - Sibiu
  • Elena Gheorghe la Media Music Awards 2014 - Sibiu

Evenimentul de la Sibiu a atras interesul unor vedete consacrate din showbiz, la Media Music Awards participând inclusiv Andreea Marin, Cătălin Botezatu, DJ Wanda, Anca Serea, Giulia Nahmany, Carmen Negoiță, Tania Budi, cu toții dorind să ia parte la această gală.

În 2014, pe scena Media Music Awards, VJ-ul MTV Oana Tache a decernat premiul MTV Breakthrough lui Marius Moga. Corina Caragea și Magda Palimariu au urcat și ele pe scena evenimentului pentru a inmana premii artistilor prezenti.

Media Music Awards este organizat de Asociația Culturală Media Music Awards și este un proiect cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

2 comentarii

Trending