Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Lindsay Lohan va colabora cu Duran Duran pentru noul lor album

Vocea lui Lindsay Lohan va putea fi auzită într-o piesă a celor de la Duran Duran, inclusă pe noul lor album „Paper Gods”. Trupa a apelat și la alte nume ca Kiesza și Janelle Monáe.

Publicat

pe

Lindsay Lohan și Duran Duran
Lindsay Lohan și Duran Duran

Lindsay Lohan va colabora cu Duran Duran pentru noul lor album „Paper Gods”, folosindu-și vocea de actriță, și nu cea de cântăreață.  Mai exact vocea artistei va putea fi auzită în cadrul melodiei „Danceophobia”.

Paper Gods”, albumul celor de la Duran Duran va conține mai multe colaborări cu nume celebre, cum ar fi John Frusciante de la Red Hot Chili Peppers, Kiesza, Jonas Bjerre, Janelle Monáe, Nile Rodgers, Mr Hudson și Davide Rossi.

Primul single de pe acest album se numește „Pressure Off” și a fost dezvăluit zilele trecute doar în forma sa audio, lăsând fanii în așteptarea unui nou videoclip. Piesa a fost lansată în colaborare cu artista Janelle Monáe care îl însoțește pe Simon Le Bon pe linia vocală a piesei în ritmuri funky.

Iată mai jos piesele incluse pe album:

 • Paper Gods (feat. Mr. Hudson)
 • Last Night in the City (feat. Kiesza)
 • You Kill Me With Silence
 • Pressure Off (feat. Janelle Monáe and Nile Rodgers)
 • Face For Today
 • Danceophobia
 • What Are The Chances?
 • Sunset Garage
 • Change the Skyline (feat. Jonas Bjerre)
 • Butterfly Girl
 • Only in Dreams
 • The Universe Alone

Deluxe Edition Bonus Tracks:

 • Planet Roaring
 • Valentine Stones
 • Northern Lights

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Duran Duran lansează "Danse Macabre", un album cu tematică de Halloween

Duran Duran a anunțat cel de-al 16-lea album de studio, "Danse Macabre", care urmează să fie lansat pe 27 octombrie. Albumul va conține atât piese originale, cât și cover-uri. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Duran Duran (2015)
Duran Duran (2015) │ FOTO: WMG

"Danse Macabre" are ca sursă de inspirație sărbătoarea de Halloween. Albumul conține o serie de melodii noi, dar și câțiva invitați speciali și mai multe cover-uri, de la artiști precum Billie Eilish, Talking Heads sau The Rolling Stones.

Potrivit unui comunicat de presă, "Danse Macabre" și tematica sa de Halloween au fost inspirate de spectacolul de Halloween din 2022 al trupei Duran Duran, în care au fost folosite efecte vizuale gotice, iar setlistul a cuprins câteva cover-uri ce au creat o coloană sonoră de groază.

"Acea seară ne-a inspirat să explorăm mai departe și să facem un album, folosind Halloween-ul ca temă principală. Discul s-a metamorfozat printr-un proces pur, organic și nu numai că a fost realizat mai rapid decât oricare alt material de la albumul nostru de debut, dar a rezultat și în ceva ce niciunul dintre noi nu ar fi putut prezice vreodată", a declarat clăparul Nick Rhodes.

Odată cu anunțul albumului, trupa a lansat și single-ul principal, intitulat tot "Danse Macabre".

Printre cover-urile incluse pe album sunt  "Bury a Friend" (Billie Eilish) "Psycho Killer" (Talking Heads), "Paint It Black" (Rolling Stones), "Spellbound" (Siouxsie and the Banshees), "Supernature" (Cerrone) sau " Ghost Town" (The Specials).

În ceea ce privește colaboratorii, printre aceștia se numără foștii membri Duran Duran - Warren Cuccurullo și Andy Taylor - dar și Nile Rodgers și Victoria De Angelis de la Maneskin. Proiectul îi include și pe producătorii Josh Blair și Mr Hudson.

TRACKLIST "Danse Macabre":

 1. Nightboat
 2. Black Moonlight
 3. Love Voudou
 4. Bury A Friend
 5. Supernature
 6. Danse Macabre
 7. Secret Oktober 31st
 8. Ghost Town
 9. Paint It Black
 10. Super Lonely Freak
 11. Spellbound
 12. Psycho Killer (feat. Victoria De Angelis)
 13. Confession in the Afterlife
Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending