Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Liam Gallagher formează un grup nou

Dacă vă era dor de indie-rockul britanic și în special al celor de la Oasis și The Who, veți fi încântați să aflați de colaborare temporară a lui Liam Gallagher cu Roger Daltrey, care vor cânta "My Generation" live la o emisiune televizată.

Publicat

pe

O reuniune spectaculoasă a câtorva dintre legendele muzicale britanice ale anilor '90 va avea loc pe 12 iunie, cu ocazia readucerii la viața a unui show televizat de succes din UK, numit TFI Friday.

Liam Gallagher se va alătura lui Roger Daltrey de la The Who, lui Ian Broudie de la The Lightning Seeds și fiului lui Ringo Starr, Zak Starkey. Prezentatorul emisiunii, Chris Evans, i-a invitat pe muzicienii menționați mai sus pentru a da o reprezentație live, un cover al piesei celor de la The Who - My Generation.

Acest "supergrup" nu are încă un nume și nu se știe dacă va continua să facă ceva în aceeași formula. Tot ce știm e că a venit ca o idee a lui Liam după eșecul cu trupa Beady Eye.

Liam Gallagher și Zak Starkey s-au mai aflat pe scenă în 2014, în cadrul evenimentului Teenage Cancer Trust, unde Gallagher a interpretat aceeași faimoasă piesă a celor de la The Who.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FProAvaEOhA]
Comentează

Trending