Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Liam Gallagher formează un grup nou

Dacă vă era dor de indie-rockul britanic și în special al celor de la Oasis și The Who, veți fi încântați să aflați de colaborare temporară a lui Liam Gallagher cu Roger Daltrey, care vor cânta "My Generation" live la o emisiune televizată.

O reuniune spectaculoasă a câtorva dintre legendele muzicale britanice ale anilor '90 va avea loc pe 12 iunie, cu ocazia readucerii la viața a unui show televizat de succes din UK, numit TFI Friday.

Liam Gallagher se va alătura lui Roger Daltrey de la The Who, lui Ian Broudie de la The Lightning Seeds și fiului lui Ringo Starr, Zak Starkey. Prezentatorul emisiunii, Chris Evans, i-a invitat pe muzicienii menționați mai sus pentru a da o reprezentație live, un cover al piesei celor de la The Who - My Generation.

Acest "supergrup" nu are încă un nume și nu se știe dacă va continua să facă ceva în aceeași formula. Tot ce știm e că a venit ca o idee a lui Liam după eșecul cu trupa Beady Eye.

Liam Gallagher și Zak Starkey s-au mai aflat pe scenă în 2014, în cadrul evenimentului Teenage Cancer Trust, unde Gallagher a interpretat aceeași faimoasă piesă a celor de la The Who.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FProAvaEOhA]

Citește mai multe despre Liam Gallagher
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Led Zeppelin continuă seria de albume reeditate

Pentru fanii rockului progresiv colecționari și pasionați de calitatea sunetului, Jimmy Page vine cu surprize, încheind seria de albume Led...

Închide