Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Liam Gallagher formează un grup nou

Dacă vă era dor de indie-rockul britanic și în special al celor de la Oasis și The Who, veți fi încântați să aflați de colaborare temporară a lui Liam Gallagher cu Roger Daltrey, care vor cânta "My Generation" live la o emisiune televizată.

O reuniune spectaculoasă a câtorva dintre legendele muzicale britanice ale anilor '90 va avea loc pe 12 iunie, cu ocazia readucerii la viața a unui show televizat de succes din UK, numit TFI Friday.

Liam Gallagher se va alătura lui Roger Daltrey de la The Who, lui Ian Broudie de la The Lightning Seeds și fiului lui Ringo Starr, Zak Starkey. Prezentatorul emisiunii, Chris Evans, i-a invitat pe muzicienii menționați mai sus pentru a da o reprezentație live, un cover al piesei celor de la The Who - My Generation.

Acest "supergrup" nu are încă un nume și nu se știe dacă va continua să facă ceva în aceeași formula. Tot ce știm e că a venit ca o idee a lui Liam după eșecul cu trupa Beady Eye.

Liam Gallagher și Zak Starkey s-au mai aflat pe scenă în 2014, în cadrul evenimentului Teenage Cancer Trust, unde Gallagher a interpretat aceeași faimoasă piesă a celor de la The Who.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FProAvaEOhA&w=600]

Citește mai multe despre Liam Gallagher
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Led Zeppelin continuă seria de albume reeditate

Pentru fanii rockului progresiv colecționari și pasionați de calitatea sunetului, Jimmy Page vine cu surprize, încheind seria de albume Led...

Închide