Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Led Zeppelin continuă seria de albume reeditate

Pentru fanii rockului progresiv colecționari și pasionați de calitatea sunetului, Jimmy Page vine cu surprize, încheind seria de albume Led Zeppelin reeditate cu ultimele trei discuri care vor ieși pe piață în iulie 2015.

Led Zeppelin se află într-o campanie de reeditare a celor mai de succes albume ale lor, campanie care a început de mai bine de un an. Reeditarea a debutat cu primele lor trei albume - trilogia Led Zeppelin, au continuat cu Led Zeppelin IV (1971), Houses of the Holy (1973) și Physical Graffiti(1975) iar acum urmează să lanseze Presence (1976), In Through The Out Door (1979) și Coda (1982).

Aceste trei reeditări vor fi disponible pe piață începând cu data de 31 iulie, fiecare dintre ele având discuri extra cu piese nelansate pâna acum sau cu piese într-o altă variantă de mixaj.

Jimmy Page este cel care s-a ocupat de remasterizarea pieselor, menționând într-o declarație că există posibilitatea unei reveniri pe scenă pentru un turneu, alături de muzicieni noi.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9Q7Vr3yQYWQ&w=600]

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse - "JFK + Defector" - LYRIC VIDEO

Cu doar câteva zile înainte de lansarea albumului ”Drones”, Muse dezvăluie un nou lyric video. Piesa promovată se numește "Defector",...

Închide