Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Led Zeppelin continuă seria de albume reeditate

Pentru fanii rockului progresiv colecționari și pasionați de calitatea sunetului, Jimmy Page vine cu surprize, încheind seria de albume Led Zeppelin reeditate cu ultimele trei discuri care vor ieși pe piață în iulie 2015.

Led Zeppelin se află într-o campanie de reeditare a celor mai de succes albume ale lor, campanie care a început de mai bine de un an. Reeditarea a debutat cu primele lor trei albume - trilogia Led Zeppelin, au continuat cu Led Zeppelin IV (1971), Houses of the Holy (1973) și Physical Graffiti(1975) iar acum urmează să lanseze Presence (1976), In Through The Out Door (1979) și Coda (1982).

Aceste trei reeditări vor fi disponible pe piață începând cu data de 31 iulie, fiecare dintre ele având discuri extra cu piese nelansate pâna acum sau cu piese într-o altă variantă de mixaj.

Jimmy Page este cel care s-a ocupat de remasterizarea pieselor, menționând într-o declarație că există posibilitatea unei reveniri pe scenă pentru un turneu, alături de muzicieni noi.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9Q7Vr3yQYWQ]

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse - "JFK + Defector" - LYRIC VIDEO

Cu doar câteva zile înainte de lansarea albumului ”Drones”, Muse dezvăluie un nou lyric video. Piesa promovată se numește "Defector",...

Închide