Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Kings of Leon, headliner la Sziget Festival 2015

Kings of Leon a fost confirmată în lineup-ul Sziget Festival 2015. Formația va fi headliner pe 15 august, evenimentul oferind fanilor una dintre rarele ocazii de a prinde trupa prin Europa în această vară. Sziget Festival are loc în perioada 10 - 17 august, la Budapesta.
Kings Of Leon

Kings Of Leon

După confirmarea unor nume mari precum Robbie Williams și Limp Bizkit, organizatorii Sziget Festival anunță o nouă trupă din categoria greilor industriei. Kings of Leon va concerta în cadrul festivalului în calitate de headliner al zilei de 15 august.

Formația are în discografie 6 albume: “Youth & Young Manhood” (2003), “Aha Shake Heartbreak” (2004), “Because of the Times “(2007), “Only by the Night” (2008), “Come Around Sundown” (2010) și „Mechanical Bull” (2013). În 2010, Kings of Leon a câștigat 3 premii Grammy, la categoriile “Discul anului”, “Cea mai bună prestație rock a unui duo sau grup” și “Cea mai bună piesă rock” pentru single-ul “Use Somebody”.

În prezent, Kings of Leon lucrează la cel de-al 7-lea material de studio. Conform solistului, formația are mereu piese noi la care se lucrează, așa încât înregistrarea noului disc nu ar trebui să dureze foarte mult.

„Noi avem întotdeauna piese noi în lucru. Zilele trecute ne-am întâlnit pentru repetiții și în loc să exersăm pentru show-urile live care urmau am început să lucrăm la niște compoziții noi. Dar cam așa se întâmplă în general – dacă ne lași împreună în aceeași cameră cu instrumentele prin apropiere, ne va fi mereu greu să ne concentrăm pe niște piese mai vechi, pe care le-am cântat deja de un milion de ori. Preferăm să compunem, iar ceea ce avem în lucru momentan îți deschide apetitul pentru distracție”, declara Caleb Followill pentru Billboard în urmă cu ceva timp.

Sziget este unul dintre puținele festivaluri despre care se poate spune că te-ai putea distra și fără scenele muzicale, dar, cu toate acestea, stabilirea unui program muzical complex și foarte divers, este o misiune importantă a organizatorilor. În perioada următoare vor fi anunțate și detalii despre programul Sziget 2015: activități artistice și nu numai.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Kings of Leon
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
E.M.I.L. a lansat o piesă nouă, "Împreună rezistăm" ft. Vlad Staricu - LYRIC VIDEO

Trupa de punk-rock E.M.I.L. a lansat un lyric video pentru noul single "Împreună rezistăm". Melodia este extrasă de pe albumul...

Închide