Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Kings of Leon, headliner la Sziget Festival 2015

Kings of Leon a fost confirmată în lineup-ul Sziget Festival 2015. Formația va fi headliner pe 15 august, evenimentul oferind fanilor una dintre rarele ocazii de a prinde trupa prin Europa în această vară. Sziget Festival are loc în perioada 10 - 17 august, la Budapesta.

Publicat

pe

Kings Of Leon
Kings Of Leon │ FOTO: www.facebook.com

După confirmarea unor nume mari precum Robbie Williams și Limp Bizkit, organizatorii Sziget Festival anunță o nouă trupă din categoria greilor industriei. Kings of Leon va concerta în cadrul festivalului în calitate de headliner al zilei de 15 august.

Formația are în discografie 6 albume: “Youth & Young Manhood” (2003), “Aha Shake Heartbreak” (2004), “Because of the Times “(2007), “Only by the Night” (2008), “Come Around Sundown” (2010) și „Mechanical Bull” (2013). În 2010, Kings of Leon a câștigat 3 premii Grammy, la categoriile “Discul anului”, “Cea mai bună prestație rock a unui duo sau grup” și “Cea mai bună piesă rock” pentru single-ul “Use Somebody”.

În prezent, Kings of Leon lucrează la cel de-al 7-lea material de studio. Conform solistului, formația are mereu piese noi la care se lucrează, așa încât înregistrarea noului disc nu ar trebui să dureze foarte mult.

„Noi avem întotdeauna piese noi în lucru. Zilele trecute ne-am întâlnit pentru repetiții și în loc să exersăm pentru show-urile live care urmau am început să lucrăm la niște compoziții noi. Dar cam așa se întâmplă în general – dacă ne lași împreună în aceeași cameră cu instrumentele prin apropiere, ne va fi mereu greu să ne concentrăm pe niște piese mai vechi, pe care le-am cântat deja de un milion de ori. Preferăm să compunem, iar ceea ce avem în lucru momentan îți deschide apetitul pentru distracție”, declara Caleb Followill pentru Billboard în urmă cu ceva timp.

Sziget este unul dintre puținele festivaluri despre care se poate spune că te-ai putea distra și fără scenele muzicale, dar, cu toate acestea, stabilirea unui program muzical complex și foarte divers, este o misiune importantă a organizatorilor. În perioada următoare vor fi anunțate și detalii despre programul Sziget 2015: activități artistice și nu numai.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri luni, 10 august 2015

Sziget 2015

Loc
Insula Obudai

Trending