Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Kings Of Leon lucrează la cel de-al 7-lea album într-o casă veche de 174 de ani

Trupa Kings Of Leon a început înregistrările pentru cel de-al 7-lea album într-o casă veche de 174 de ani din Nashville. Conform solistului Caleb Followill, trupa se află încă într-un stadiu incipient cu acest nou material.
Kings Of Leon

Kings Of Leon

La 2 ani de la apariția pe piață a albumului ”Mechanical Bull”, Kings Of Leon a început înregistrările pentru un nou material, cel de-al 7-lea din cariera formației. Într-un interviu acordat SiriusXM Music, solistul Caleb Followill a dezvăluit că înregistrările se desfășoară într-o casă veche din Nashville, construită în 1841. Locuința a aparținut unuia dintre colaboratorii cântăreței de muzică country Dolly Parton.

"E o locație foarte faină și cred că putem face lucruri cool acolo. Și, până la urmă, dacă începem să compunem și sună ca dracu, putem pur și simplu să traversăm strada și să mergem în studioul nostru."

Conform vocalistului, trupa va lucra atât cât va fi nevoie pentru ca noul album să fie gata.

"Albumul cu numărul 7... majoritatea lucrează cam 5 ani ca să facă așa ceva, nu? Noi suntem încă într-un stadiu incipient cu acest plan de 5 ani până la următorul album", a declarat, mai în glumă, mai în serios, Caleb Followill.

Interviu cu Caleb Followill pentru SiriusXM Music:

Recent, trupa Kings of Leon a fost confirmată în lineup-ul Sziget Festival 2015. Formația va fi headliner pe 15 august, evenimentul oferind fanilor una dintre rarele ocazii de a prinde trupa prin Europa în această vară.

În cadrul concertului din Budapesta, fanii vor putea asculta piese de pe cele 6 albume ale trupei: “Youth & Young Manhood” (2003), “Aha Shake Heartbreak” (2004), “Because of the Times “(2007), “Only by the Night” (2008), “Come Around Sundown” (2010) și „Mechanical Bull” (2013).

Citește mai multe despre Kings of Leon
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna - "Bitch Better Have My Money" - TEASER VIDEOCLIP

Rihanna a dezvăluit un teaser de aproape 2 minute al noului ei videoclip, "Bitch Better Have My Money". Vizualul a...

Închide