Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Julio Iglesias a fost supus unei intervenții chirurgicale. Concertul de la București se reprogramează

În urmă cu câteva zile, Julio Iglesias a fost supus unei intervenții chirurgicale microscopice la spate. Medicii clinicii Miami Physical Therapy Associates i-au prescris artistului repaus total pentru următoarele 6 săptămâni, din acest motiv Julio Iglesias fiind nevoit să suspende următoarele sale concerte, inclusiv cel de la București, programat pe 2 iulie.

Julio Iglesias în concert la Sala Palatului pe 24 octombrie 2013

Reprezentanta clinicii din Miami, dna. doctor Miriam Guanche, a transmis o scrisoare medicală care certifică faptul că artistul a fost internat pentru examinare și recuperare fizică pe 16 iunie 2015, din cauza unor probleme grave la spate.

În urma intervenției chirurgicale, medicii i-au prescris artistului repaus total pentru următoarele 6 săptămâni, fapt ce l-a obligat pe Julio Iglesias să suspende concertele din cadrul turneului internațional programate până în luna august.

Certificare medicală Julio Iglesias

Certificare medicală Julio Iglesias

Concertul Julio Iglesias de la București se reprogramează

Deși pregătirile concertului de la București se aflau în linie dreaptă, organizatorii regretă această situație neprevăzută și îi informează pe spectatori că spectacolul pe care Julio Iglesias urma să îl susțină la Sala Palatului din București pe 2 iulie nu se anulează, ci va fi reprogramat până la sfârșitul acestui an, noua dată urmând a fi anunțată în cel mai scurt timp posibil.

Biletele cumpărate rămân valide. Opțiuni oferite de organizatori

  • Persoanele care dețin biletele pentru concertul Julio Iglesias de la București sunt rugate să le păstreze, întrucât acestea își păstrează valabilitatea pentru concertul reprogramat.
  • Spectatorii vor avea, de asemenea, și posibilitatea de a le schimba cu bilete la concertele organizatorului Arta Scenei anuntate pentru urmatoarea perioada,
  • Biletele cumpărate pot fi returnate în perioada 2 iulie – 1 septembrie 2015, la punctele de vânzare de bilete de unde au fost procurate, în vederea recuperării contravalorii acestora.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Julio Iglesias
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Changing Skins - "Coming Of Age" - AUDIO

Trupa de rock alternativ Changing Skins a lansat un nou single, intitulat "Coming Of Age". Piesa este extrasă de pe...

Închide