Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Julio Iglesias a fost supus unei intervenții chirurgicale. Concertul de la București se reprogramează

În urmă cu câteva zile, Julio Iglesias a fost supus unei intervenții chirurgicale microscopice la spate. Medicii clinicii Miami Physical Therapy Associates i-au prescris artistului repaus total pentru următoarele 6 săptămâni, din acest motiv Julio Iglesias fiind nevoit să suspende următoarele sale concerte, inclusiv cel de la București, programat pe 2 iulie.

Publicat

pe

Julio Iglesias în concert la Sala Palatului pe 24 octombrie 2013

Reprezentanta clinicii din Miami, dna. doctor Miriam Guanche, a transmis o scrisoare medicală care certifică faptul că artistul a fost internat pentru examinare și recuperare fizică pe 16 iunie 2015, din cauza unor probleme grave la spate.

În urma intervenției chirurgicale, medicii i-au prescris artistului repaus total pentru următoarele 6 săptămâni, fapt ce l-a obligat pe Julio Iglesias să suspende concertele din cadrul turneului internațional programate până în luna august.

Certificare medicală Julio Iglesias

Certificare medicală Julio Iglesias

Concertul Julio Iglesias de la București se reprogramează

Deși pregătirile concertului de la București se aflau în linie dreaptă, organizatorii regretă această situație neprevăzută și îi informează pe spectatori că spectacolul pe care Julio Iglesias urma să îl susțină la Sala Palatului din București pe 2 iulie nu se anulează, ci va fi reprogramat până la sfârșitul acestui an, noua dată urmând a fi anunțată în cel mai scurt timp posibil.

Biletele cumpărate rămân valide. Opțiuni oferite de organizatori

  • Persoanele care dețin biletele pentru concertul Julio Iglesias de la București sunt rugate să le păstreze, întrucât acestea își păstrează valabilitatea pentru concertul reprogramat.
  • Spectatorii vor avea, de asemenea, și posibilitatea de a le schimba cu bilete la concertele organizatorului Arta Scenei anuntate pentru urmatoarea perioada,
  • Biletele cumpărate pot fi returnate în perioada 2 iulie – 1 septembrie 2015, la punctele de vânzare de bilete de unde au fost procurate, în vederea recuperării contravalorii acestora.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 2 iulie 2015

AMÂNAT - Julio Iglesias

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending