Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

GOLAN vor cânta pe aceeaşi scenă cu Hozier şi Drake în Polonia

GOLAN este singura trupă românească invitată la Open'er Festival din Polonia. Ei vor cânta alături de Hozier, Drake şi Disclosure.

Golan

Anul acesta Open'er Festival a aruncat o privire atentă în zona muzicală de la noi, căutând o combinație de live, electronic şi acustic. Astfel, singura trupă românească invitată anul acesta la Open'er 2015 în Gdynia este GOLAN, proiectul cu cea mai rapidă ascensiune în materie de electro-acustic dance & lounge în România din ultimii doi ani.

Faithless, Prodigy, Mumford & Sons, Kasabian, A$AP Rocky, Major Lazer, Hozier, Die Antwoort, Flume, St. Vincent, Disclosure şi Drake sunt doar câteva din numele alături de care Golan va concerta în Polonia pe data de 1 Iulie 2015.

Băieţii de la GOLAN vor putea fi revăzuţi şi la festivalurile mari din România, precum Fish Eye Fest (Vama Veche), Airfield (Sibiu), Backyard Weekend (Timişoara) şi Untold (Cluj Napoca).

Citește mai multe despre Golan
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adam Lambert a lansat albumul "The Original High"

Adam Lambert a lansat cel de-al treilea album al său, numit "The Original High". Acesta conţine o colaborări cu Tove...

Închide