Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

GOLAN vor cânta pe aceeaşi scenă cu Hozier şi Drake în Polonia

GOLAN este singura trupă românească invitată la Open'er Festival din Polonia. Ei vor cânta alături de Hozier, Drake şi Disclosure.
Golan

Golan │ FOTO: PR

Anul acesta Open'er Festival a aruncat o privire atentă în zona muzicală de la noi, căutând o combinație de live, electronic şi acustic. Astfel, singura trupă românească invitată anul acesta la Open'er 2015 în Gdynia este GOLAN, proiectul cu cea mai rapidă ascensiune în materie de electro-acustic dance & lounge în România din ultimii doi ani.

Faithless, Prodigy, Mumford & Sons, Kasabian, A$AP Rocky, Major Lazer, Hozier, Die Antwoort, Flume, St. Vincent, Disclosure şi Drake sunt doar câteva din numele alături de care Golan va concerta în Polonia pe data de 1 Iulie 2015.

Băieţii de la GOLAN vor putea fi revăzuţi şi la festivalurile mari din România, precum Fish Eye Fest (Vama Veche), Airfield (Sibiu), Backyard Weekend (Timişoara) şi Untold (Cluj Napoca).

Citește mai multe despre Golan
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adam Lambert a lansat albumul "The Original High"

Adam Lambert a lansat cel de-al treilea album al său, numit "The Original High". Acesta conţine o colaborări cu Tove...

Închide