Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

GOLAN vor cânta pe aceeaşi scenă cu Hozier şi Drake în Polonia

GOLAN este singura trupă românească invitată la Open'er Festival din Polonia. Ei vor cânta alături de Hozier, Drake şi Disclosure.
Golan

Golan (foto: PR)

Anul acesta Open'er Festival a aruncat o privire atentă în zona muzicală de la noi, căutând o combinație de live, electronic şi acustic. Astfel, singura trupă românească invitată anul acesta la Open'er 2015 în Gdynia este GOLAN, proiectul cu cea mai rapidă ascensiune în materie de electro-acustic dance & lounge în România din ultimii doi ani.

Faithless, Prodigy, Mumford & Sons, Kasabian, A$AP Rocky, Major Lazer, Hozier, Die Antwoort, Flume, St. Vincent, Disclosure şi Drake sunt doar câteva din numele alături de care Golan va concerta în Polonia pe data de 1 Iulie 2015.

Băieţii de la GOLAN vor putea fi revăzuţi şi la festivalurile mari din România, precum Fish Eye Fest (Vama Veche), Airfield (Sibiu), Backyard Weekend (Timişoara) şi Untold (Cluj Napoca).

Citește mai multe despre Golan
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adam Lambert a lansat albumul "The Original High"

Adam Lambert a lansat cel de-al treilea album al său, numit "The Original High". Acesta conţine o colaborări cu Tove...

Închide