Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Foo Fighters anunță continuarea seriei de documentare "Sonic Highways"

Dave Grohl și colegii săi din Foo Fighters au planuri mărețe în ceea ce privește proiectul lor de documentar numit "Sonic Highways", anunțând o nouă serie pentru anul 2015.
Foo Fighters (2011)

Foo Fighters (2011)

Odată cu albumul Sonic Highways din 2014, Foo Fighters au lansat și o serie de documentare cu același nume care trec prin procesul complex de realizare al albumului. Ei s-au plimbat prin opt orașe diferite din America și au scris cântece inspirate de locațiile respective, ajungând apoi în studiouri locale pentru a le înregistra alături de muzicieni din fiecare oraș.

Vestea bună pentru fanii Foo Fighters este că aceștia au anunțat continuarea acestui documentar în 2015, dar încă nu le este în clar în ce orașe vor avea loc înregistrările. Ar putea fi America, Anglia și nu numai. Dave Grohl afirmă cu entuziasm că orice oraș din Anglia sau America ar avea un potențial uriaș pentru a fi explorat, datorită bogatei istorii muzicale din aceste țări.

Pasiunea lui Dave Grohl pentru istoria muzicii este de apreciat, mai ales pentru că introduce acest concept nou de album pe piață, care se duce mult mai departe de exprimarea trăirilor și experiențelor umane. Este un concept care incorporează cultură muzicală și trăiri localizate într-o anumită zonă geografică. Cum ar fi dacă s-ar aplica un astfel de proiect în toate țările din lume?

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tQILpe3hu8E]

Citește mai multe despre Dave GrohlFoo Fighters
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
José Carreras revine în România

José Carreras va reveni cu un nou concert în România, pe care îl va susține pe 26 noiembrie la Romexpo....

Închide