Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Foo Fighters anunță continuarea seriei de documentare "Sonic Highways"

Dave Grohl și colegii săi din Foo Fighters au planuri mărețe în ceea ce privește proiectul lor de documentar numit "Sonic Highways", anunțând o nouă serie pentru anul 2015.
Foo Fighters (2011)

Foo Fighters (2011)

Odată cu albumul Sonic Highways din 2014, Foo Fighters au lansat și o serie de documentare cu același nume care trec prin procesul complex de realizare al albumului. Ei s-au plimbat prin opt orașe diferite din America și au scris cântece inspirate de locațiile respective, ajungând apoi în studiouri locale pentru a le înregistra alături de muzicieni din fiecare oraș.

Vestea bună pentru fanii Foo Fighters este că aceștia au anunțat continuarea acestui documentar în 2015, dar încă nu le este în clar în ce orașe vor avea loc înregistrările. Ar putea fi America, Anglia și nu numai. Dave Grohl afirmă cu entuziasm că orice oraș din Anglia sau America ar avea un potențial uriaș pentru a fi explorat, datorită bogatei istorii muzicale din aceste țări.

Pasiunea lui Dave Grohl pentru istoria muzicii este de apreciat, mai ales pentru că introduce acest concept nou de album pe piață, care se duce mult mai departe de exprimarea trăirilor și experiențelor umane. Este un concept care incorporează cultură muzicală și trăiri localizate într-o anumită zonă geografică. Cum ar fi dacă s-ar aplica un astfel de proiect în toate țările din lume?

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tQILpe3hu8E&w=600]

Citește mai multe despre Dave GrohlFoo Fighters
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
José Carreras revine în România

José Carreras va reveni cu un nou concert în România, pe care îl va susține pe 26 noiembrie la Romexpo....

Închide