Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Foals lansează un nou album la sfârşitul verii

Foals lansează un nou album la sfârşitul verii, iar primul single de pe el va fi dezvăluit pe 16 iunie. Trupa va concerta şi în România, în cadrul Festivalului Summer Well.
Foals

Foals

Foals au anunţat lansarea mult aşteptatului album “What Went Down” pe data de 28 august 2015. Primul single al albumului va fi dezvăluit exclusiv în cadrul show-ului lui Annie Mac de la Radio 1 pe 16 iunie.

“What Went Down” este un monstru muzical feroce, o declaraţie prin care se cimentează poziţia uneia dintre cele mai ilustre trupe britanice în industria muzicală. Evocând adâncimile întunecate ale abisului în mod frenetic şi teatral, What Went Down este cea mai viscerala piesă  din istoria trupei semnalând revenirea unei formaţii care a început să se remarce în 2006 cântând la petreceri în apartamente şi care, 6 ani mai târziu, în 2013 a evoluat într-un grup care cânta la festivalurile britanice din poziţia de capi de afiş. Fanii vor putea descărca automat piesa de îndată ce este difuzată pe Radio 1.

Pentru cel de-al patrulea album, Foals s-au parteneriat cu producătorul James Ford (Arctic Monkeys, Florence & The Machine, Jessie Ware, Mumford & Sons) şi s-a retras în sudul Franţei pentru a-l înregistra într-o moară rurală din secolul al XIX-lea. Rezultatul este primal, intens, câteodata manifestând extreme – albumul atinge adâncimile nebuniei, dar cuprinde şi unul dintre cele mai frumoase piese pop pe care trupa le-a scris vreodată.  Din punct de vedere al versurilor, vocalul Philippakis spune că tratează teme legate de identitatea culturală, anxietatea generaţiilor, cinism, pesimism si dureri sufleteşti: “Am vrut să ajung până la nebunul meu interior şi să simt că ating un soi de creatura febrilă”.

Foals au lansat până acum 3 albume care au intrat în top 10: "Antidotes" (2007, pozitia nr. 3 în top), “Total Life” (2010, locul 8) şi "Holy Fire" (2013, locul 2). 2013 este anul în care Foals au căpatat aripi, începând să devină headlineri ai festivalurilor din Regatul Unit: Bestival, Latitude şi Parklife. Până la finalul lui 2013, Foals îşi trecuseră în palmares: Best Live Act la Q Awards, Best Live Act la The Sun Bizzare awards, Best Single (Inhaler) la premiile NME şi o nominalizare la Barclaycard Mercury Music Prize.

Publicul din România îi va putea vedea live pe cei de la Foals într-un show incendiar în cadrul festivalului Summer Well ce se va desfăşura în weekend-ul 8-9 august 2015 pe domeniul Ştirbey (Buftea). Vor mai urca pe scenă şi Kwabs, The Wombats, Kasabian, The Maccabees, La Roux, Jungle, Foxes, Dan Croll şi Circa Waves.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Foals
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
9.7 RICHTER în deschidere la Judas Priest

9.7 RICHTER vor cânta în deschiderea concertului Judas Priest pe 1 iulie la Romexpo. După ei vor urma cei de...

Închide