Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Enter Shikari concertează la București în octombrie 2015

Formația britanică Enter Shikari va susține un nou concert la București pe 5 octombrie 2015. La 2 ani de la primul show în România, desfășurat în cadrul B’ESTFEST Summer Camp 2013, trupa revine în țara noastră pentru a promova albumul ”The Mindsweep”. Concertul va avea loc la Arenele Romane, primele 200 de bilete având un preț promoțional.

Enter Shikari la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Enter Shikari a inclus România în lista țărilor pe care le va vizita anul acesta. Trupa britanică a anunțat recent pe site-ul oficial EnterShikari.com noi show-uri adăugate segmentului european al ”The Mindsweep Tour”, printre acestea numărându-se și un concert în țara noastră.

Enter Shikari va reveni, așadar, în România pe 5 octombrie 2015. După vizita din 2013, din cadrul B’ESTFEST, formația va urca pe scena de la Arenele Romane pentru a-și promova cel de-al 4-lea material de studio, ”The Mindsweep”.

Enter Shikari - The Mindsweep Tour 2015 (concerte europene)

Enter Shikari - The Mindsweep Tour 2015 (concerte europene)

Prețuri bilete Enter Shikari la București, 2015:

  • 55 lei / 12.5 euro primele 200 de bilete – disponibile numai prin PayPal. Acestea participă la o extragere pentru 10 Meet & Greet-uri (sesiune foto cu formatia, poster, autografe etc).
  • prețul următoarei categorii de bilete va fi dezvăluit în curând

Originară din St. Albans, Hertfordshire (Anglia), Enter Shikari s-a format în urmă cu 12 ani, având la baza un stil muzical aparte, ce îmbină post-hardcore cu diferite subgenuri ale heavy metal-ului, cum ar ar fi metalcore sau metal alternativ, alături de elemete din muzica electronică precum dubstep, trance, industrial și ocazional drum and bass. “Take to the Skies”, primul album al trupei, a apărut în luna martie a anului 2007, ajungând pe poziția cu numărul 4 în Official UK Album Chart. Doi ani mai târziu, Enter Shikari și-a lansat cel de-al doilea material, “Common Dreads”, care a intrat înca din prima săptămanâ în clasamentul celor mai bune 20 de albume din Marea Britanie.

A urmat “A Flash Flood of Colour”, lansat în luna ianuarie a anului 2012, un alt succes incontestabil, acesta ocupând prima poziție în același UK Album Chart, fiind totodată premiat de Association of Independent Music cu titlul de Album of the Year. Viziunea trupei asupra vieții este proiectată în muzica lor, aceasta ajungând să influențeze oameni din întreaga lume.

Dincolo de mesajul muzical pe care îl promoveaza, Enter Shikari este recunoscută pentru show-urile live explozive, fiind una dintre cele mai întâlnite trupe în line-up-urile festivalurilor internaționale precum Download, Woodstock, Rock Im Park, Rock Am Ring, Volt, T in the Park sau Pukkelpop.

Enter Shikari - "Torn Apart" (Video 2015)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Enter Shikari
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Florence + The Machine devine headliner la Glastonbury în locul celor de la Foo Fighters

Organizatoarea festivalului Glastonbury a anunțat astăzi că Florence + The Machine le vor lua locul ca headlineri celor de la...

Închide