Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

E.M.I.L. a lansat o piesă nouă, "Împreună rezistăm" ft. Vlad Staricu - LYRIC VIDEO

Trupa de punk-rock E.M.I.L. a lansat un lyric video pentru noul single "Împreună rezistăm". Melodia este extrasă de pe albumul ”IMENS”, programat pentru lansare în luna iunie.
E.M.I.L.

E.M.I.L.

Anul acesta, trupa E.M.I.L. împlineste 15 ani de existență, iar cu această ocazie va lansa albumul ”IMENS” pe 6 iunie. Până atunci, fanii pot asculta noua piesă dezvăluită de pe acest disc, "Împreună rezistăm", un featuring cu Vlad Staricu de la Pistol cu capse. Melodia este acompaniată de un lyric video realizat de Andrei Ilie.

Lyrics sneak peek:

“Ne consumăm în vicii banale
Suntem vânați de gânduri murdare
….
Pierdut în labirint, pion disprețuit,
Sunt doar un număr viu
Ermetic segregat și fin aliniat
La acest sistem ingrat.”

E.M.I.L. - ”Împreună rezistăm” ft. Vlad Staricu - LYRIC VIDEO

Noul album E.M.I.L. - ”IMENS” - este distribuit de Universal Music Romania și produs de Marius Costache la Studio 148. Materialul va fi lansat sâmbătă, 6 iunie, în Club Colectiv. Prețul biletului la concertul de lansare este de 25 de lei, în perioada de presale, respectiv 30 de lei, la Colectiv, în seara evenimentului.

E.M.I.L. oferă publicului și posibilitatea de a asculta fragmente ale celor 12 piese de pe album. Formația a lansat recent un clip de prezentare a discului ”IMENS” ce conține preview-uri ale tuturor melodiilor de pe material.

E.M.I.L. - ”IMENS” - TEASER ALBUM

Înfiinţată în 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive şi mai cunoscute trupe de punk-rock din România. Formația a urcat pe scenele celor mai populare festivaluri din ţară: B’ESTFEST (Bucureşti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costineşti), TopT (Buzău) şi altele. În 2007, E.M.I.L. a concertat în deschiderea concertului cunoscutei trupe americane de punk-rock NOFX.

În discografia E.M.I.L. se regăsesc albumele: ”Cocktail Verde” (2003), ”Rom, Fum şi Vanilie” (2005) și ”Ştiu, ţi se pare absurd...” (2009).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre EMILPistol cu capse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nate Ruess feat. Beck - "What This World Is Coming To" - LYRIC VIDEO

Nate Ruess, solistul trupei Fun., va lansa anul acesta primul său album solo. Materialul se numește "Grand Romantic" și include...

Închide