Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

E.M.I.L. a lansat o piesă nouă, "Împreună rezistăm" ft. Vlad Staricu - LYRIC VIDEO

Trupa de punk-rock E.M.I.L. a lansat un lyric video pentru noul single "Împreună rezistăm". Melodia este extrasă de pe albumul ”IMENS”, programat pentru lansare în luna iunie.

Publicat

pe

E.M.I.L.
E.M.I.L.

Anul acesta, trupa E.M.I.L. împlineste 15 ani de existență, iar cu această ocazie va lansa albumul ”IMENS” pe 6 iunie. Până atunci, fanii pot asculta noua piesă dezvăluită de pe acest disc, "Împreună rezistăm", un featuring cu Vlad Staricu de la Pistol cu capse. Melodia este acompaniată de un lyric video realizat de Andrei Ilie.

Lyrics sneak peek:

“Ne consumăm în vicii banale
Suntem vânați de gânduri murdare
….
Pierdut în labirint, pion disprețuit,
Sunt doar un număr viu
Ermetic segregat și fin aliniat
La acest sistem ingrat.”

E.M.I.L. - ”Împreună rezistăm” ft. Vlad Staricu - LYRIC VIDEO

Noul album E.M.I.L. - ”IMENS” - este distribuit de Universal Music Romania și produs de Marius Costache la Studio 148. Materialul va fi lansat sâmbătă, 6 iunie, în Club Colectiv. Prețul biletului la concertul de lansare este de 25 de lei, în perioada de presale, respectiv 30 de lei, la Colectiv, în seara evenimentului.

E.M.I.L. oferă publicului și posibilitatea de a asculta fragmente ale celor 12 piese de pe album. Formația a lansat recent un clip de prezentare a discului ”IMENS” ce conține preview-uri ale tuturor melodiilor de pe material.

E.M.I.L. - ”IMENS” - TEASER ALBUM

Înfiinţată în 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive şi mai cunoscute trupe de punk-rock din România. Formația a urcat pe scenele celor mai populare festivaluri din ţară: B’ESTFEST (Bucureşti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costineşti), TopT (Buzău) şi altele. În 2007, E.M.I.L. a concertat în deschiderea concertului cunoscutei trupe americane de punk-rock NOFX.

În discografia E.M.I.L. se regăsesc albumele: ”Cocktail Verde” (2003), ”Rom, Fum şi Vanilie” (2005) și ”Ştiu, ţi se pare absurd...” (2009).

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiș EMIL concert Colectiv 2015
Concerte sâmbătă, 6 iunie 2015

E.M.I.L

Loc
Colectiv

Trending