Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Ed Sheeran reinterpretează piese heavy metal și rap la Tonight Show

Vă era dor de Ed Sheeran? Urmăriți-l într-o ipostază inedită alături de Jimmy Fallon, interpretând în stilul specific bucăți din câteva piese la care v-ați fi așteptat mai puțin.
Ed Sheeran

Ed Sheeran

Ed Sheeran este de ceva vreme pe valul muzicii pop din prezent, având o mulțime de apariții live, concerte și videoclipuri. În plus, se pare că acest "cântăreț cu chip angelic" cum este numit de mulți, are și un simț al umorului bine dezvoltat pe care îl exprimă cu plăcere în muzică. O apariție simpatică și plină de umor a lui Ed Sheeran a avut loc în cadrul emisiunii "Tonight Show" a lui Jimmy Fallon, unde cei doi au creat o schiță comică în care se promovează un album cu reinterpretări ale unor piese importante din lumea heavy metal.

Bineînțeles că albumul nu este unul real, este doar o parodie, dar cover-urile interpretate de Ed Sheeran cu vocea și chitara fac toți banii. El cântă o bucată din "Run to the Hills" de la Iron Maiden și o bucată din "Brake Stuff" de la Limp Bizkit. Jimmy Fallon joacă un personaj rigid și cu părul lung, sub numele de "Steve Joshua", care prezintă albumul lui Ed Sheeran și enumeră printre cele 25 piese hituri precum "Where the Slime Live" - Morbid Angel și "Blacken the Cursed Sun" - Lamb of God. Lista celor 25 de piese conține și câteva titluri inventate de la trupe de care nimeni nu a auzit, cum ar fi "Boiling Worship" - Plagues of Slaughter sau "Brainthrob" - Goatskank.

Iar pentru ca gluma să meargă mai departe, Steve Joshua anunță existența unui album extra pe care Ed Sheeran cântă Hardcore Rap. Ce vă puteați dori mai mult decât să îl auziți pe Ed Sheeran cântând despre femeile lui Ty Dolla Sign? Vă lăsăm să vă delectați cu remake-urile lui Ed Sheeran.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=giXU6Wp60Os]

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tudor Turcu şi Blade Strings în deschiderea concertului EUROPE

Tudor Turcu şi Blade Strings vor deschide concertul Europe, care va avea loc pe 11 iunie la Arenele Romane. În...

Închide