Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Dulce Pontes revine la București în octombrie 2015

Dulce Pontes va readuce vibrantele acorduri portugheze la Sala Palatului din București pe 27 octombrie 2015. Biletele pentru concert au prețuri cuprinse între 250 și 50 de lei.
Dulce Pontes

Dulce Pontes

Dulce Pontes s-a născut în Montijo, Portugalia, în 1969, iar în decursul timpului a cochetat cu mai toate stilurile muzicale, cântând pop, rock, jazz, muzică clasică și tradițională. În 1991 a câștigat Festivalul Național de Cântec al Portugaliei și în același an a reprezentat Portugalia la Eurovision, concurs ce a reprezentat rampa ei de lansare.

Primul său album, „Lusitana”, a fost lansat în 1993, iar în anul următor a ajuns pe piață albumul „Lagrimas„, material ce a consfințit consacrarea solistei la nivel mondial și a reașezat muzica portugheză în fruntea topurilor din întreaga lume. Pe albumul „Lagrimas” se afla și emblematica piesă „A Cancao do Mar”, care se regăsește pe coloana sonoră a producției hollywoodiene „Primal Fear”, cu Richard Gere în distributie. „Lagrimas” rămâne unul din cele mai bine vândute albume din toate timpurile, în Portugalia.

Colaborarea cu legendarul compozitor Ennio Morricone, demarată în 1995 cu albumul „A Brisa do Coração” este un alt segment din cariera artistei, încununat de elogii. Ennio Moricone a elaborat pentru Dulce Pontes compoziții ce scot în evidență „amplitudinea ei vocală și calitățile cameleonice atât de complete și incredibil de variate, păstrând totuși conotațiile de fado portughez”.

După ce a concertat pe cele mai mari scene ale lumii, cucerind publicul la Royal Albert Hall din Londra, Arena din Verona, Auditoriumul din Roma, Palatul Mazda din Milano, Palatul Congresului din Paris si la International Forum Hall din Tokio, Dulce Pontes revine la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 octombrie 2015.

Prețurile biletelor pentru concertul Dulce Pontes din octombrie 2015:

  • 250 lei (categoria VIP)
  • 200 lei (categoria 1)
  • 150 lei (categoria 2)
  • 100 lei (categoria 3)
  • 50 lei (categoria 4)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dulce Pontes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele mai bune 10 melodii ale lui Michael Jackson

Un artist controversat, un compozitor și producător celebru, o voce sensibilă și un dansator plin de energie - acesta a...

Închide