Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Din seria căzăturilor în concerte: P Diddy

Pentru internauții pasionați de clipuri amuzante cu căzături, le mai adăugăm una la arhivă, căzătura rapperului P Diddy prin scenă în timpul reprezentației de la BET Awards. Haideți să vedem care a fost reacția lui Diddy în această situație neașteptată.

│ FOTO: Mark Davis/BET/Getty

Se pare că în ultima vreme este la modă ca muzicienii să cadă pe sau de pe scenă în timpul concertelor, acum venindu-i rândul lui P Diddy, după Madonna și Dave Grohl.

De fapt, căderea lui P Diddy de duminică seară, unde cânta pentru BET Awards, are nevoie de o altă prepoziție raportată la scenă, și anume "prin". Da, P. Diddy a căzut prin scena realizată probabil dintr-un material vulnerabil care a cedat sub greutatea rapperului.

Reacția lui a fost cât se poate de rapidă, acesta ridicându-se imediat după căzătură și continuând spectacolul. Se pare că umorul rapperului este unul sănătos, acesta postând pe instagram un clip de auto-amuzament, alături de replica "Dacă vreodată veți cădea, ridicați-vă posteriorul și luptați!!!". Iată clipul postat de P Diddy:

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Basistul trupei Yes, Chris Squire, s-a stins din viață

Cofondatorul trupei legendare de rock progresiv Yes, basistul Chris Squire, s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani,...

Închide