Urmărește-ne în Social Media

WTF

Din seria căzăturilor în concerte: P Diddy

Pentru internauții pasionați de clipuri amuzante cu căzături, le mai adăugăm una la arhivă, căzătura rapperului P Diddy prin scenă în timpul reprezentației de la BET Awards. Haideți să vedem care a fost reacția lui Diddy în această situație neașteptată.

Publicat

pe

│ FOTO: Mark Davis/BET/Getty

Se pare că în ultima vreme este la modă ca muzicienii să cadă pe sau de pe scenă în timpul concertelor, acum venindu-i rândul lui P Diddy, după Madonna și Dave Grohl.

De fapt, căderea lui P Diddy de duminică seară, unde cânta pentru BET Awards, are nevoie de o altă prepoziție raportată la scenă, și anume "prin". Da, P. Diddy a căzut prin scena realizată probabil dintr-un material vulnerabil care a cedat sub greutatea rapperului.

Reacția lui a fost cât se poate de rapidă, acesta ridicându-se imediat după căzătură și continuând spectacolul. Se pare că umorul rapperului este unul sănătos, acesta postând pe instagram un clip de auto-amuzament, alături de replica "Dacă vreodată veți cădea, ridicați-vă posteriorul și luptați!!!". Iată clipul postat de P Diddy:

Trending