Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Din seria căzăturilor în concerte: P Diddy

Pentru internauții pasionați de clipuri amuzante cu căzături, le mai adăugăm una la arhivă, căzătura rapperului P Diddy prin scenă în timpul reprezentației de la BET Awards. Haideți să vedem care a fost reacția lui Diddy în această situație neașteptată.

(foto: Mark Davis/BET/Getty)

Se pare că în ultima vreme este la modă ca muzicienii să cadă pe sau de pe scenă în timpul concertelor, acum venindu-i rândul lui P Diddy, după Madonna și Dave Grohl.

De fapt, căderea lui P Diddy de duminică seară, unde cânta pentru BET Awards, are nevoie de o altă prepoziție raportată la scenă, și anume "prin". Da, P. Diddy a căzut prin scena realizată probabil dintr-un material vulnerabil care a cedat sub greutatea rapperului.

Reacția lui a fost cât se poate de rapidă, acesta ridicându-se imediat după căzătură și continuând spectacolul. Se pare că umorul rapperului este unul sănătos, acesta postând pe instagram un clip de auto-amuzament, alături de replica "Dacă vreodată veți cădea, ridicați-vă posteriorul și luptați!!!". Iată clipul postat de P Diddy:

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Basistul trupei Yes, Chris Squire, s-a stins din viață

Cofondatorul trupei legendare de rock progresiv Yes, basistul Chris Squire, s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani,...

Închide