Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Din seria căzăturilor în concerte: P Diddy

Pentru internauții pasionați de clipuri amuzante cu căzături, le mai adăugăm una la arhivă, căzătura rapperului P Diddy prin scenă în timpul reprezentației de la BET Awards. Haideți să vedem care a fost reacția lui Diddy în această situație neașteptată.

(foto: Mark Davis/BET/Getty)

Se pare că în ultima vreme este la modă ca muzicienii să cadă pe sau de pe scenă în timpul concertelor, acum venindu-i rândul lui P Diddy, după Madonna și Dave Grohl.

De fapt, căderea lui P Diddy de duminică seară, unde cânta pentru BET Awards, are nevoie de o altă prepoziție raportată la scenă, și anume "prin". Da, P. Diddy a căzut prin scena realizată probabil dintr-un material vulnerabil care a cedat sub greutatea rapperului.

Reacția lui a fost cât se poate de rapidă, acesta ridicându-se imediat după căzătură și continuând spectacolul. Se pare că umorul rapperului este unul sănătos, acesta postând pe instagram un clip de auto-amuzament, alături de replica "Dacă vreodată veți cădea, ridicați-vă posteriorul și luptați!!!". Iată clipul postat de P Diddy:

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Basistul trupei Yes, Chris Squire, s-a stins din viață

Cofondatorul trupei legendare de rock progresiv Yes, basistul Chris Squire, s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani,...

Închide