Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Din seria căzăturilor în concerte: P Diddy

Pentru internauții pasionați de clipuri amuzante cu căzături, le mai adăugăm una la arhivă, căzătura rapperului P Diddy prin scenă în timpul reprezentației de la BET Awards. Haideți să vedem care a fost reacția lui Diddy în această situație neașteptată.

│ FOTO: Mark Davis/BET/Getty

Se pare că în ultima vreme este la modă ca muzicienii să cadă pe sau de pe scenă în timpul concertelor, acum venindu-i rândul lui P Diddy, după Madonna și Dave Grohl.

De fapt, căderea lui P Diddy de duminică seară, unde cânta pentru BET Awards, are nevoie de o altă prepoziție raportată la scenă, și anume "prin". Da, P. Diddy a căzut prin scena realizată probabil dintr-un material vulnerabil care a cedat sub greutatea rapperului.

Reacția lui a fost cât se poate de rapidă, acesta ridicându-se imediat după căzătură și continuând spectacolul. Se pare că umorul rapperului este unul sănătos, acesta postând pe instagram un clip de auto-amuzament, alături de replica "Dacă vreodată veți cădea, ridicați-vă posteriorul și luptați!!!". Iată clipul postat de P Diddy:

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Basistul trupei Yes, Chris Squire, s-a stins din viață

Cofondatorul trupei legendare de rock progresiv Yes, basistul Chris Squire, s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani,...

Închide