Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Delia stabileşte un nou record în România, alături de Carla's Dreams

Single-ul "Cum ne noi" pe care Delia îl interpretează alături de Carla's Dreams a depăşit 10 milioane de vizualizări pe YouTube.
Carla's Dreams feat. Delia - Cum ne noi

Carla's Dreams feat. Delia - Cum ne noi

După ce a stabilit un record cu hitul "Pe aripi de vânt", prima piesa care a staţionat 21 de săptămâni pe locul 1 în topul MediaForest România de la înfiinţarea acestuia, Delia doboară încă un record!

"Cum ne noi", single-ul pe îl care cânta alături de Carla's Dreams, este prima piesa în limba română care depăşeşte 10 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puţin de o lună de la lansarea acesteia.

Delia feat Carla's Dreams - Cum ne noi

Pentru al patrulea an consecutiv jurat X Factor şi singurul jurat din România cu studii muzicale, două piese number 1 în topul general al difuzărilor radio, momentan cu 2 piese în top 10 Media Forest, un concert sold out Sala Palatului, un album lansat şi peste 67 de milioane de vizualizări pe YouTube doar în ultimul an, am putea spune că Delia este un fenomen.

Artista va lansa curând un nou single "Da, mama", piesă care va uimi întreaga naţiune, chiar şi după toate realizările grandioase de până acum.

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia Matache
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
GOLAN vor cânta pe aceeaşi scenă cu Hozier şi Drake în Polonia

GOLAN este singura trupă românească invitată la Open'er Festival din Polonia. Ei vor cânta alături de Hozier, Drake şi Disclosure.

Închide