Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Delia stabileşte un nou record în România, alături de Carla's Dreams

Single-ul "Cum ne noi" pe care Delia îl interpretează alături de Carla's Dreams a depăşit 10 milioane de vizualizări pe YouTube.
Carla's Dreams feat. Delia - Cum ne noi

Carla's Dreams feat. Delia - Cum ne noi

După ce a stabilit un record cu hitul "Pe aripi de vânt", prima piesa care a staţionat 21 de săptămâni pe locul 1 în topul MediaForest România de la înfiinţarea acestuia, Delia doboară încă un record!

"Cum ne noi", single-ul pe îl care cânta alături de Carla's Dreams, este prima piesa în limba română care depăşeşte 10 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puţin de o lună de la lansarea acesteia.

Delia feat Carla's Dreams - Cum ne noi

Pentru al patrulea an consecutiv jurat X Factor şi singurul jurat din România cu studii muzicale, două piese number 1 în topul general al difuzărilor radio, momentan cu 2 piese în top 10 Media Forest, un concert sold out Sala Palatului, un album lansat şi peste 67 de milioane de vizualizări pe YouTube doar în ultimul an, am putea spune că Delia este un fenomen.

Artista va lansa curând un nou single "Da, mama", piesă care va uimi întreaga naţiune, chiar şi după toate realizările grandioase de până acum.

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia Matache
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
GOLAN vor cânta pe aceeaşi scenă cu Hozier şi Drake în Polonia

GOLAN este singura trupă românească invitată la Open'er Festival din Polonia. Ei vor cânta alături de Hozier, Drake şi Disclosure.

Închide