Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Delia stabileşte un nou record în România, alături de Carla's Dreams

Single-ul "Cum ne noi" pe care Delia îl interpretează alături de Carla's Dreams a depăşit 10 milioane de vizualizări pe YouTube.
Carla's Dreams feat. Delia - Cum ne noi

Carla's Dreams feat. Delia - Cum ne noi

După ce a stabilit un record cu hitul "Pe aripi de vânt", prima piesa care a staţionat 21 de săptămâni pe locul 1 în topul MediaForest România de la înfiinţarea acestuia, Delia doboară încă un record!

"Cum ne noi", single-ul pe îl care cânta alături de Carla's Dreams, este prima piesa în limba română care depăşeşte 10 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puţin de o lună de la lansarea acesteia.

Delia feat Carla's Dreams - Cum ne noi

Pentru al patrulea an consecutiv jurat X Factor şi singurul jurat din România cu studii muzicale, două piese number 1 în topul general al difuzărilor radio, momentan cu 2 piese în top 10 Media Forest, un concert sold out Sala Palatului, un album lansat şi peste 67 de milioane de vizualizări pe YouTube doar în ultimul an, am putea spune că Delia este un fenomen.

Artista va lansa curând un nou single "Da, mama", piesă care va uimi întreaga naţiune, chiar şi după toate realizările grandioase de până acum.

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia Matache
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
GOLAN vor cânta pe aceeaşi scenă cu Hozier şi Drake în Polonia

GOLAN este singura trupă românească invitată la Open'er Festival din Polonia. Ei vor cânta alături de Hozier, Drake şi Disclosure.

Închide