Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Delia cântă în deschiderea concertului Robbie Williams

Primul concert Robbie Williams în România va fi deschis de către Delia. Show-ul artistului britanic va avea loc pe 17 iulie în Piața Constituției din București, făcând partea din turneul ”Let Me Entertain You 2015”.
Delia

Delia (foto: Dimitri Caceaune )

Delia este extrem de bucuroasă că va deschide un concert așteptat de mii de români, pregătindu-se intens pentru acest moment.

”Pentru mine, Robbie Williams este un reper. Cine nu a suferit pe "Come Undone", cine nu știe toate cuvintele din "Angels", cine nu a dansat până în zori pe "Feel"? Pot spune că sunt fana lui, este o persoană creativă și versatilă. Îmi place până și conceptul lui de swing, am văzut de multe ori show-ul din Albert Hall”, spune jurata de la X Factor.

Dacă până nu demult credea că îl va vedea pe Robbie Williams din public, imediat ce a primit propunerea de a cânta în deschidere, Delia a simțit că i s-a împlinit ”un vis intim”.

”Mi se pare ceva ”astronomic”, dacă pot să mă exprim așa, e ca un vis intim împlinit. Culmea, am apucat să îmi cumpăr bilete la concert înainte să vină propunerea de a-l deschide”, mai spune ea.

Delia se pregătește în această perioadă și pentru audițiile X Factor, care vor avea loc în luna iulie, iar luni va lansa piesa ”Da, mama”, al cărei teaser poate fi urmărit mai jos.

”Da mama” - Delia @ Loft Mamaia coming soon

Robbie Williams va concerta pentru prima oară în România pe 17 iulie 2015 în Piața Constituției din București.  Fanii din România se vor bucura de un playlist de tip „Best Of”, ce va include majoritatea hiturilor lui Robbie Williams. Concertul artistului va fi jumătate pop – pe formatul Greatest Hits, jumătate jazz și va dura aproximativ 2 ore și jumătate.

Bilete concert Robbie Williams în România:

  • SOLD OUT: 189 de lei – Categoria Normal Circle (Au fost epuizate biletele promoționale la 151,20 lei)
  • 189 de lei – Peluza Palatului Parlamentului
  • SOLD OUT: 572,40 de lei – Categoria Diamond Circle – 530 lei + TAXE (număr limitat de bilete) = 572,40 lei
  • 464,40 de lei – Categoria Golden Circle
  • 680,40 de lei – Categoria VIP – Tribuna 1+2 (cu locuri)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia MatacheRobbie Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Media Music Awards 2015 are loc pe 3 septembrie la Sibiu

Media Music Awards, singura gală de premii muzicale din România în care trofeele sunt acordate pe baza difuzărilor radio-TV, va...

Închide