Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Dave Grohl și-a rupt piciorul în timpul unui concert din Suedia

Dave Grohl și-a arătat respectul și solidaritatea pentru fani, revenind pe scenă în cadrul unui concert din Suedia, după o căzătură care l-a lăsat cu un picior rupt.
Dave Grohl (Foo Fighters)

Dave Grohl (Foo Fighters)

Se mai întâmplă din când în când ca manifestările energice ale artiștilor din timpul concertelor să se transforme în căzături, așa cum a fost cazul Madonnei la Brit Awards și cazul lui Dave Grohl zilele trecute în timpul unui concert din Gothenburg, Suedia.

După doar două piese de la începerea concertului, Dave Grohl a plonjat în spațiul din fața scenei cu tot cu chitară, nemaiputând să se ridice din căzătură. El și-a păstrat prezența de spirit în ciuda momentului neplăcut și a transmis fanilor că simte că și-a rupt piciorul și că are nevoie să meargă la spital, dar că va reveni să termine concertul.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_Hb788GPv6I&w=600]

Promisiunea a fost ținută, dintr-un respect extraordinar pentru fani, Dave Grohl revenind pe scenă după o oră în care ceilalți membri ai trupei au întreținut publicul cu coveruri. El a fost adus pe scenă pe o targă și așezat pe un scaun, loc din care a reluat concertul, spre încântarea fanilor.

Piciorul rupt a fost confirmat apoi de Foo Fighters prin postarea unei radiografii pe Twitter, alături de mulțumiri pentru publicul din Gothenburg și căldura cu care l-au susținut pe Dave.

Citește mai multe despre Dave GrohlFoo Fighters
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Universal Music a cumpărat MediaPro Music

Casa de discuri MediaPro Music a fost achiziționată de Universal Music Group prin intermediul subsidiarelor sale Universal Music România și...

Închide