Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Dalai Lama va fi prezent la festivalul Glastonbury 2015

Festivalul de la Glastonbury din 2015 se arată din ce mai interesant și controversat, după renunțarea celor de la Foo Fighters și discuțiile pe tema headlinerului Kanye West, acum aflăm de prezența liderului tibetan Dalai Lama în cadrul festivalului, care va susține un discurs pentru cei prezenți acolo.

Poate o apariție neașteptată pentru un festival muzical, liberul buddhist Dalai Lama a confirmat zvonurile cum că va fi prezent la festivalul Glastonbury din 2015, ca parte din excursia sa în Regatul Unit al Marii Britanii.

Organizatoarea Emily Eavis a dezvăluit cu entuziasm publicului detalii despre prezența lui Dalai Lama la festival, în ziua de duminică, 28 iunie, în zona Green Fields. Liderul tibetan va explora câmpul și va susține un discurs de promovare a mesajului buddhist de compasiune, non-violență și unitate a umanității.

Zona Green Fields este un spațiu verde de 240.000 de metri pătrați destinat celor care vor să se retragă în liniște pe parcursul festivalului.

Dalai Lama va vizita pe parcursul șederii lui în UK și Centrul Comunal Buddhist din Aldershot, în caz că aveți drum pe acolo și doriți să beneficiați mai mult de prezența sa.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9gqCw0FIylE]

 

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dulce Pontes revine la București în octombrie 2015

Dulce Pontes va readuce vibrantele acorduri portugheze la Sala Palatului din București pe 27 octombrie 2015. Biletele pentru concert au...

Închide