Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Anastacia de la București a fost reprogramat în noiembrie 2015

Din motive independente de voința organizatorilor, concertul artistei pop Anastacia anunțat inițial la Sala Palatului din București, pentru data de 29 iunie, a fost reprogramat pe 4 noiembrie, de la ora 20:00, în aceeași locație.

Publicat

pe

Anastacia
Anastacia │ FOTO: www.facebook.com

Fanii artistei care au achiziționat bilete pentru concertul din data de 29 iunie sunt rugați să păstreze tichetele, întrucât acestea rămân valabile pentru concertul reprogramat în noiembrie. Organizatorii le adresează scuze tuturor cumparatorilor de bilete, precum și partenerilor media și colaboratorilor pentru eventualele neplăceri cauzate, și le mulțumesc anticipat pentru întelegere.

Păstrarea biletului cumpărat îți aduce un bilet gratis la un alt concert

  • Toate persoanele care vor alege să păstreze biletele pentru evenimentul din toamnă, vor primi din partea organizatorului un bilet gratis la concertul sopranei Emma Shapplin, eveniment ce va avea loc pe 30 octombrie la Sala Palatului din București. Persoanele interesate vor putea intra în posesia biletului gratuit prin prezentarea biletului Anastacia la intrarea cu numărul 10 (presă) a Sălii Palatului, cu o oră înainte de începerea concertului Emma Shapplin.

Recuperarea contravalorii biletelor

  • Persoanele care doresc recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate să se adreseze punctelor de vânzare de la care au fost achiziționate. Returnarea banilor se va efectua în termen de 45 de zile, respectiv în perioada 29 iunie – 12 august 2015.

Anastacia este apreciată pentru vocea sa puternică, fiind numită de către jurnaliști „mica domnișoară cu o voce mare”. Albumul său de debut, „Not That Kind”, a fost un succes la nivel internațional, discul înregistrând vânzări de peste 5 milioane de copii.

În urma experienței cancerului mamar, Anastacia a simțit nevoia de a se reinventa, dând naștere stilului „sprock”, o alăturare de elemente specifice muzicii pop, rock și soul. Discul „Anastacia” este dominat de acest stil, la el adăugându-se influențele muzicii R&B. Astfel, compoziția „Same Song” a fost comparată cu piesele din repertoriul artistei britanice Amy Winehouse.

Anastacia a vândut până în prezent peste 30 de milioane de discuri în întreaga lume. Cântăreața este un nume cu greutate în industria muzicii pop, noul album ”Resurrection” readucând-o pe primele poziții ale clasamentelor europene.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 4 noiembrie 2015

ANULAT - Anastacia

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending