Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Concertul Anastacia de la București a fost reprogramat în noiembrie 2015

Din motive independente de voința organizatorilor, concertul artistei pop Anastacia anunțat inițial la Sala Palatului din București, pentru data de 29 iunie, a fost reprogramat pe 4 noiembrie, de la ora 20:00, în aceeași locație.
Anastacia

Anastacia

Fanii artistei care au achiziționat bilete pentru concertul din data de 29 iunie sunt rugați să păstreze tichetele, întrucât acestea rămân valabile pentru concertul reprogramat în noiembrie. Organizatorii le adresează scuze tuturor cumparatorilor de bilete, precum și partenerilor media și colaboratorilor pentru eventualele neplăceri cauzate, și le mulțumesc anticipat pentru întelegere.

Păstrarea biletului cumpărat îți aduce un bilet gratis la un alt concert

  • Toate persoanele care vor alege să păstreze biletele pentru evenimentul din toamnă, vor primi din partea organizatorului un bilet gratis la concertul sopranei Emma Shapplin, eveniment ce va avea loc pe 30 octombrie la Sala Palatului din București. Persoanele interesate vor putea intra în posesia biletului gratuit prin prezentarea biletului Anastacia la intrarea cu numărul 10 (presă) a Sălii Palatului, cu o oră înainte de începerea concertului Emma Shapplin.

Recuperarea contravalorii biletelor

  • Persoanele care doresc recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate să se adreseze punctelor de vânzare de la care au fost achiziționate. Returnarea banilor se va efectua în termen de 45 de zile, respectiv în perioada 29 iunie – 12 august 2015.

Anastacia este apreciată pentru vocea sa puternică, fiind numită de către jurnaliști „mica domnișoară cu o voce mare”. Albumul său de debut, „Not That Kind”, a fost un succes la nivel internațional, discul înregistrând vânzări de peste 5 milioane de copii.

În urma experienței cancerului mamar, Anastacia a simțit nevoia de a se reinventa, dând naștere stilului „sprock”, o alăturare de elemente specifice muzicii pop, rock și soul. Discul „Anastacia” este dominat de acest stil, la el adăugându-se influențele muzicii R&B. Astfel, compoziția „Same Song” a fost comparată cu piesele din repertoriul artistei britanice Amy Winehouse.

Anastacia a vândut până în prezent peste 30 de milioane de discuri în întreaga lume. Cântăreața este un nume cu greutate în industria muzicii pop, noul album ”Resurrection” readucând-o pe primele poziții ale clasamentelor europene.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Anastacia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Taylor Swift critică Apple într-o scrisoare deschisă

Taylor Swift a explicat într-o amplă scrisoare deschisă motivul pentru care ultimul ei album, ”1989”, nu va fi disponibil pe...

Închide