Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021

Concert Judas Priest la București: Program și locuri de parcare

Judas Priest revine pe 1 iulie în România cu “Redeemer of Souls Tour”, în deschiderea concertului de la Romexpo urmând a cânta Helloween și 9.7 RICHTER. Detaliile privind accesul la eveniment, programul și locurile de parcare (pentru mașini și motociclete) pot fi consultate în articol.
Judas Priest - Redeemer of Souls Tour

Judas Priest - Redeemer of Souls Tour

Doar câteva trupe se pot lăuda cu o carieră comparabilă cu cea a grupului Judas Priest. Zeii heavy metalului au avut o influență puternică pentru generații întregi de artiști. Au vândut peste 50 de milioane de albume la nivel mondial, au în spate peste patru decenii de activitate, iar ”Redeemer of Souls”, ce va fi promovat și la București, este cel de-al 17-lea disc al lor.

“Ridicăm mereu ștacheta, iar ”Redeemer of Souls” este o colecție metal epică, se potrivește perfect cu piesele noastre clasice” spun membrii trupei. “Cuvântul epic este aruncat prea des în lumea muzicii, dar ”Redeemer of Souls” este, cu adevărat, epic. De la vocea puternică a lui Rob Halford la riff-urile monstruoase și la solo-urile de chitară în crescendo ale lui Glenn Tipton și Richie Faulkner, ”Redeemer of Souls” își poartă ascultătorii într-o călătorie metal fantastică de la început până la sfârșit”, a declarat Spencer Kaufman pentru Loudwire.com.

Programul evenimentului:

 • 18.00 - deschiderea porților
 • 18:30 -  concert 9.7 RICHTER
 • 19.30 - concert Helloween
 • 21.00 - concert Judas Priest
 • În intervalul 18.00 – 19.00 e happy hour la bere: 2 beri draft pentru un singur jeton.

Accesul la concert:

 • Accesul în Romexpo se face din Bulevardul Expoziţiei, intrarea C (harta mai jos).

harta-concert-judas-priest

 • Parcarea pentru mașini (parcarea B) este gestionată de Romexpo, cu plată (15 lei).
 • Motocicliștii și bicicliștii au la dispoziție parcare gratuită în Parcarea C în intervalul orar 17:30 – 23:30, precum și spațiu amenajat unde își pot lăsa căștile.

Prețuri bilete la concertul Judas Priest:

 • Golden Ring – 270 lei
 • Zona A – 190 lei
 • Zona B – 130
 • Pentru biletele rămase în vânzare la data showului va exista o casă de bilete la intrarea în Parcarea C.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre 9.7 RichterHelloweenJudas Priest
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andra - "Nebuni în noapte" - LYRIC VIDEO

După succesul înregistrat cu cel mai recent single al său, “Falava”, alături de Naguale, Andra a lansat o piesă nouă,...

Închide