Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Cinci piese pe care așteptăm să le ascultăm la Electric Castle 2015 - AUDIO

Mai sunt doar câteva zile până la debutul festivalului Electric Castle de la Castelul Banffy. În așteptarea artiștilor și trupelor din lineup-ul acestei ediții vă invităm să intrați în starea de festival ascultând câteva dintre piesele noastre favorite. În articol veți găsi și toate detaliile privind ora și ziua în care vor concerta artiștii menționați.
Publicul în cea de-a doua zi de Electric Castle Festival 2014

Publicul în cea de-a doua zi de Electric Castle Festival 2014

Unul dintre evenimentele cele mai așteptate ale verii, festivalul Electric Castle de la Cluj, se apropie cu pași repezi. Pentru că mai sunt doar două zile și cu siguranță sunteți nerăbdători să ajungeți acolo, ne-am gândit să vă punem în atmosferă, realizând o listă cu cinci piese care nouă ne-au căzut cu tronc. Suntem deschiși, desigur, și la alte sugestii.

5. The Subways - Rock 'n' Roll Queen

Pentru fanii serialului The OC, această piesă le aduce cu siguranță amintiri legate de personajele de acolo. Primul hit al trupei de british indie rock The Subways i-a propulsat rapid în topurile din UK în 2005 și i-a adus și pe la urechile românilor. Îi puteți asculta la Electric Castle în ziua 4, de la ora 21.00.

4. The Cat Empire - The Lost Song

The Cat Empire revin în Romania pe 28 iunie, în ziua 4 de la Electric Castle, la ora 19.30. The Lost Song este unul din cântecele de pe albumul eponim The Cat Empire care a prins cel mai bine la publicul românesc.

3. Parov Stelar Band - Catgroove

Dansul "catgroove" ne-a contagiat pe toți atunci când a fost lansat videoclipul acestei piese. Putem dansa alături de Parov Stelar Band în ziua 1 a Electric Castle, de la ora 21.00.

2. Fatboy Slim - Weapon of Choice

Despre succesul piesei Weapon of Choice și a dansului lui Cristopher Walken, cuvintele sunt de prisos. Așteptăm cu nerăbdare să o auzim de la Fatboy Slim în ziua 1, de la ora 23.00.

1. The Prodigy - Breathe

Breathe este a doua piesă lansată de The Prodigy de pe albumul Fat of the Land din 1997, piesă care a devenit rapid al doilea number 1 din istoria trupei. Îi așteptăm pe The Prodigy în ziua 4 de la ora 23.00.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Fatboy SlimParov Stelar BandThe Cat EmpireThe ProdigyThe Subways
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Julio Iglesias a fost supus unei intervenții chirurgicale. Concertul de la București se reprogramează

În urmă cu câteva zile, Julio Iglesias a fost supus unei intervenții chirurgicale microscopice la spate. Medicii clinicii Miami Physical...

Închide