Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

Chris Cornell anunță data lansării noului album solo "Higher Truth"

"Higher Truth" este titlul celui mai nou album solo semnat de Chris Cornell, a cărui dată de lansare a fost anunțată oficial pentru toamna anului 2015.

Fanii Soundgarden și Audioslave au primit astăzi o veste oficială legată de binecunoscutul solist al trupei, Chris Cornell, cum că acesta a bătut palma pentru un nou album solo care va fi lansat în luna septembrie a acestui an.

Dacă vă era dor să îi urmăriți salturile prin diferite stiluri muzicale și dacă vă doreați să îi auziți din nou vocea inconfundabilă, iată că Chris Cornell s-a hotărât să producă un nou material pe cont propriu, al cincilea la număr, după ce timp de doi ani s-a dedicat cu totalitate proiectului Soundgarden.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=g5SZVmsFxxY]

"Higher Truth" va fi produs de Brendan O'Brien, cel care a lucrat și la albumul "Superunknown" pentru Soundgarden, și va fi lansat pe data de 18 septembrie 2015. Momentan acestea sunt singurele informații publice despre noul material al lui Chris Cornell.

După lansarea albumului, fanii se vor putea bucura de noile piese semnate de Chris în turneul său din Statele Unite din perioada septembrie-noiembrie 2015.

Citește mai multe despre Chris Cornell
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pablo Alboran a lansat noua versiune a piesei ''Recuerdame'' - AUDIO

Pablo Alboran a lansat de curând o nouă versiune a celebrei piese ''Recuerdame'' de pe albumul ''Terral''. Artistul spaniol a...

Închide