Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Chris Cornell anunță data lansării noului album solo "Higher Truth"

"Higher Truth" este titlul celui mai nou album solo semnat de Chris Cornell, a cărui dată de lansare a fost anunțată oficial pentru toamna anului 2015.

Publicat

pe

│ FOTO: straightonmusic.com

Fanii Soundgarden și Audioslave au primit astăzi o veste oficială legată de binecunoscutul solist al trupei, Chris Cornell, cum că acesta a bătut palma pentru un nou album solo care va fi lansat în luna septembrie a acestui an.

Dacă vă era dor să îi urmăriți salturile prin diferite stiluri muzicale și dacă vă doreați să îi auziți din nou vocea inconfundabilă, iată că Chris Cornell s-a hotărât să producă un nou material pe cont propriu, al cincilea la număr, după ce timp de doi ani s-a dedicat cu totalitate proiectului Soundgarden.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=g5SZVmsFxxY]

"Higher Truth" va fi produs de Brendan O'Brien, cel care a lucrat și la albumul "Superunknown" pentru Soundgarden, și va fi lansat pe data de 18 septembrie 2015. Momentan acestea sunt singurele informații publice despre noul material al lui Chris Cornell.

După lansarea albumului, fanii se vor putea bucura de noile piese semnate de Chris în turneul său din Statele Unite din perioada septembrie-noiembrie 2015.

Comentează

Trending