Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cele mai bune momente de la Glastonbury 2015

Festivalul Glastonbury 2015 se arăta spectaculos încă înainte să înceapă, dovedindu-și eventual anvergura și impactul asupra publicului după cele patru zile de desfășurare. Kanye West, Lionel Ritchie, The Who și Dalai Lama sunt printre cele mai răsunătoare nume care au scris istorie săptămâna trecută la Glastonbury.

Publicat

pe

│ FOTO: www.glastonburyfestivals.co.uk

Festivalul de la Glastonbury este în fiecare an un moment memorabil în timeline-ul muzical internațional, cel din 2015 aducând momente controversate și memorabile, cât și un discurs care a atins zeci de mii de suflete.

1. Lionel Ritchie
Anul 2015 va păstra ca emblemă în istoria Festivalului Glastonbury reprezentația lui Lionel Ritchie,care a strâns cea mai mare mulțime din toate zilele, peste 100 000 de oameni. Ritchie a avut suportul masei atunci când a cântat bine-cunoscutele piese "Hello", "Say You Say Me" și "Dancing on the Ceiling" și a rămas suprins în momentul în care a conștientizat magnitudinea momentului, exclamând "What the hell is going on?"

Lionel Ritchie

2. Kanye West

Kanye West s-a dat în spectacol în stilul de mândrie specific, afirmând la un moment dat că este "cel mai mare rock star în viață", gest care a dat naștere la reacții contradictorii între criticii muzicali prezenți la eveniment. De asemenea, Kanye a interpretat un cover după Bohemian Rhapsody iar la un moment dat a fost surprins pe cameră uitând o parte din versuri.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7fWSvU-u9Vw]

3. Dalai Lama

Dalai Lama a vorbit în cadrul festivalului de la Glastonbury despre fericire, compasiune și despre conflictul din Orientul Mijlociu după ce a urcat pe scenă alături de poeta și cântăreața Patti Smith, către care și-a declarat admirația. Publicul a avut grijă să îi cânte "Happy Birthday", cu ocazia aniversării sale de 80 de ani.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2XPO8B2QZ1g]

4. The Who

The Who au făcut spectacol prin playlistul lor de Greatest Hits, la care au adăugat coveruri ale unor piese rock clasice precum "Won't Get Fooled Again" sau "Pinball Wizard". Trupa a pornit un turneu care le aniversează 50 de ani de carieră, încheind într-un mod fastuos jumătate de secol de muzică rock.

The Who

5. Green Fields

Deși nu este un act muzical, zona Green Fields a fost cu siguranță una dintre cele mai spectaculoase priveliști ale festivalului, mai ales la apus, când luminile verzi care decorau natura puteau fi admirate cel mai bine.

Green Field

În caz că ați ratat festivalul din acest an și plănuiți o escapadă în UK pentru anul următor, puteți deja să vă înregistrați la această adresă.

Trending