Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Cele mai bune momente de la Glastonbury 2015

Festivalul Glastonbury 2015 se arăta spectaculos încă înainte să înceapă, dovedindu-și eventual anvergura și impactul asupra publicului după cele patru zile de desfășurare. Kanye West, Lionel Ritchie, The Who și Dalai Lama sunt printre cele mai răsunătoare nume care au scris istorie săptămâna trecută la Glastonbury.

Festivalul de la Glastonbury este în fiecare an un moment memorabil în timeline-ul muzical internațional, cel din 2015 aducând momente controversate și memorabile, cât și un discurs care a atins zeci de mii de suflete.

1. Lionel Ritchie
Anul 2015 va păstra ca emblemă în istoria Festivalului Glastonbury reprezentația lui Lionel Ritchie,care a strâns cea mai mare mulțime din toate zilele, peste 100 000 de oameni. Ritchie a avut suportul masei atunci când a cântat bine-cunoscutele piese "Hello", "Say You Say Me" și "Dancing on the Ceiling" și a rămas suprins în momentul în care a conștientizat magnitudinea momentului, exclamând "What the hell is going on?"

Lionel Ritchie

2. Kanye West

Kanye West s-a dat în spectacol în stilul de mândrie specific, afirmând la un moment dat că este "cel mai mare rock star în viață", gest care a dat naștere la reacții contradictorii între criticii muzicali prezenți la eveniment. De asemenea, Kanye a interpretat un cover după Bohemian Rhapsody iar la un moment dat a fost surprins pe cameră uitând o parte din versuri.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7fWSvU-u9Vw]

3. Dalai Lama

Dalai Lama a vorbit în cadrul festivalului de la Glastonbury despre fericire, compasiune și despre conflictul din Orientul Mijlociu după ce a urcat pe scenă alături de poeta și cântăreața Patti Smith, către care și-a declarat admirația. Publicul a avut grijă să îi cânte "Happy Birthday", cu ocazia aniversării sale de 80 de ani.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2XPO8B2QZ1g]

4. The Who

The Who au făcut spectacol prin playlistul lor de Greatest Hits, la care au adăugat coveruri ale unor piese rock clasice precum "Won't Get Fooled Again" sau "Pinball Wizard". Trupa a pornit un turneu care le aniversează 50 de ani de carieră, încheind într-un mod fastuos jumătate de secol de muzică rock.

The Who

5. Green Fields

Deși nu este un act muzical, zona Green Fields a fost cu siguranță una dintre cele mai spectaculoase priveliști ale festivalului, mai ales la apus, când luminile verzi care decorau natura puteau fi admirate cel mai bine.

Green Field

În caz că ați ratat festivalul din acest an și plănuiți o escapadă în UK pentru anul următor, puteți deja să vă înregistrați la această adresă.

Citește mai multe despre Kanye WestThe Who
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Weeknd a lansat o piesă nouă, "Pullin Up" - AUDIO

The Weeknd a lansat un nou single, intitulat "Pullin Up". Piesa va fi inclusă pe noul album al artistului canadian,...

Închide