Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Caro Emerald cântă despre "Helicopter Boy" - PIESĂ NOUĂ

Caro Emerald a cântat live o nouă melodie de pe viitorul ei album. Pe 19 iunie, cântăreața a dezvăluit piesa "Helicopter Boy", în cadrul unei emisiuni live de pe postul olandez Radio538.
Caro Emerald, live la Bestfest 2012

Caro Emerald, live la Bestfest 2012

Cel de-al treilea album al lui Caro Emerald (34 de ani) va fi lansat în toamna lui 2015. Numele acestuia nu a fost comunicat, cunoscându-se doar un prim single lansat în aprilie, "Quicksand". Caro lucrează cu producătorii și compozitorii David Schreurs și Jan van Wieringen, colaboratori și în cazul primelor două albume.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RrlJqSdHytY&w=600]

Caro Emerald a cântat o singură dată în România cu prilejul festivalului B'Estfest 2012. Ea a făcut furori cu prima ei melodie "Back it up" în ultima seară de festival. Promisiunea cântăreței de a reveni pentru un nou concert în fața românilor a rămas deschisă. Turneul ei din noiembrie și decembrie se limitează însă la Marea Britanie și Germania.

Caro Emerald și-a început cariera muzicală odată cu lansarea single-ului "Back It Up". A debutat discografic în 2010 cu "Deleted Scenes from the Cutting Room Floor", stabilind un record în Olanda în 2010. Discul a condus topul albumelor din Olanda timp de 30 de săptămâni, spulberând recordul lui Michael Jackson cu "Thriller", care a fost lider 29 de săptămâni. Materialul a devenit cel mai bine vândut album din Olanda în 2010, cu peste 270.000 de copii. Vânzările au depășit milionul de exemplare la nivel european.

În 2012, Caro Emerald a fost câștigat trofeul „Best Internaţional Newcomer” în cadrul Premiilor Echo.

Cel mai recent album al cântăreței datează din mai 2013. "The Shocking Miss Emerald" a fost pe primul loc în Olanda și Marea Britanie.

Citește mai multe despre Caro Emerald
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iron Maiden lansează primul dublu album din carieră: "The Book of Souls"

Iron Maiden va lansa în septembrie 2015 primul dublu album din carieră. Cel de-al 16-lea material de studio al veteranilor...

Închide