Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Caro Emerald cântă despre "Helicopter Boy" - PIESĂ NOUĂ

Caro Emerald a cântat live o nouă melodie de pe viitorul ei album. Pe 19 iunie, cântăreața a dezvăluit piesa "Helicopter Boy", în cadrul unei emisiuni live de pe postul olandez Radio538.

Publicat

pe

Caro Emerald, live la Bestfest 2012
Caro Emerald, live la Bestfest 2012

Cel de-al treilea album al lui Caro Emerald (34 de ani) va fi lansat în toamna lui 2015. Numele acestuia nu a fost comunicat, cunoscându-se doar un prim single lansat în aprilie, "Quicksand". Caro lucrează cu producătorii și compozitorii David Schreurs și Jan van Wieringen, colaboratori și în cazul primelor două albume.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RrlJqSdHytY]

Caro Emerald a cântat o singură dată în România cu prilejul festivalului B'Estfest 2012. Ea a făcut furori cu prima ei melodie "Back it up" în ultima seară de festival. Promisiunea cântăreței de a reveni pentru un nou concert în fața românilor a rămas deschisă. Turneul ei din noiembrie și decembrie se limitează însă la Marea Britanie și Germania.

Caro Emerald și-a început cariera muzicală odată cu lansarea single-ului "Back It Up". A debutat discografic în 2010 cu "Deleted Scenes from the Cutting Room Floor", stabilind un record în Olanda în 2010. Discul a condus topul albumelor din Olanda timp de 30 de săptămâni, spulberând recordul lui Michael Jackson cu "Thriller", care a fost lider 29 de săptămâni. Materialul a devenit cel mai bine vândut album din Olanda în 2010, cu peste 270.000 de copii. Vânzările au depășit milionul de exemplare la nivel european.

În 2012, Caro Emerald a fost câștigat trofeul „Best Internaţional Newcomer” în cadrul Premiilor Echo.

Cel mai recent album al cântăreței datează din mai 2013. "The Shocking Miss Emerald" a fost pe primul loc în Olanda și Marea Britanie.

Trending