Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021

În caz de "Căldură mare", Bitza și Mihai Mărgineanu au scăpare - LYRIC VIDEO

Ascultă piesa "Căldură mare", o colaborare inedită între Bitza și Mihai Mărgineanu. Află cum vântul ce bate prin buzunare poate fi o soluție în caz de toropeală. 
Bitza

Bitza

După ce în 2014 a lansat albumul "Liniște" , Bitza lucrează la o continuare a acestuia din Spania, unde s-a mutat pentru a studia ingineria audio. Chiar dacă a început să învețe spaniola, hip-hopper-ul își păstrează îndemânarea lingvistică în dulcele grai românesc lucrând la piese noi, cum e și cazul colaborării cu Mihai Mărgineanu, disponibilă spre ascultare mai jos.

Melodia "Căldură mare" a fost compusă de Bitza împreună cu Răzvan Grigorescu, DJ Christu, Ciprian Lemnaru și Mihai Mărgineanu. Piesa va figura pe albumul "Liniște II", un material discografic ce va fi lansat pe piață peste câteva luni. În ciuda distanței, Bitza și Mihai Mărgineanu au ajuns repede la varianta finală.

"M-am gândit ca cea mai potrivită voce pentru melodie este cea a lui Mihai Mărgineanu. A acceptat imediat, mă bucur enorm, și astfel s-a născut o super piesă. Cu Mihai mă știu de mulți ani, de la concerte, chefuri, înregistrări", povestește Bitza.

Lyric Video: Bitza feat. Mihai Margineanu - Căldură mare

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ajqg3EyswAk]

Bitza cântă de peste 20 de ani, printre hiturile sale numărându-se "Vorbește vinul", "Vicii", "Numele tău".

Citește mai multe despre BitzaMihai Mărgineanu
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces la concertul OneRepublic - SCHEMĂ ARENELE ROMANE

Joi, 4 iunie, OneRepublic va concerta pentru prima oară în România. Evenimentul se va desfășura cu casa închisă, la Arenele...

Închide