Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Artiștii români și amintirile lor din copilărie

Săptămâna aceasta a fost sărbătorită Ziua Copilului în întreaga țară, iar o parte dintre artiștii români au dorit să împărtășească cu noi amintiri din copilăria lor. Ei ne-au povestit cum petreceau de 1 iunie și au decis să ne arate și câteva fotografii din arhiva personală.

Alexandra Stan și Liviu Teodorescu

Când vine vorba de copilărie, artiștii își amintesc cu drag povești și aventuri care mai de care mai nebunești sau mai amuzante.
Cum Ziua Copilului rămâne întipărită în minte indiferent de vârstă, artiștii români și-au amintit de cele mai frumoase zile din copilărie și de cât de năzdrăvani erau ei.

“Țin minte clar data de 1 iunie 2006 când am câștigat selectia naționala a Eurovision Junior și am fost ales, împreună cu trupa mea, să reprezentăm România! Cel mai frumos cadou!” a povestit Liviu Teodorescu, care nu poate uita o zi specială care s-a petrecut chiar de ziua copilului.

Liviu Teodorescu în copilărie

Liviu Teodorescu în copilărie

“Stiam cu o săptămână înainte că urmează Ziua Copilului. Eu și sora mea așteptam cu nerăbdare ziua cea mare în care toate poftele ne erau îndeplinite. De fiecare dată mergeam cu părinții la plajă și în parcul de distracție. Mă bucur că pe 1 iunie sunt acasă la părinți și ma voi simti si mai aproape de acea perioada frumoasa'' a povestit Alexandra Stan, care se bucură și astăzi de amintirile din copilărie ori de cate ori merge acasă, în Constanța.

Alexandra Stan în copilărie

Alexandra Stan în copilărie

“Nu voi renunța niciodată la copilul din mine, de aici vine și Shift Baby”, susține Shift, considerând că e important să păstrezi latura copilaroasă pentru totdeauna. Nici nu ne miram că în urma cu câteva luni, artistul lansa hitul "Avioane de hartie", inspirâdu-se din propriile experiențe.

Shift în copilărie

Shift în copilărie

 “E o plăcere să mă adun cu prietenii din copilărie și cu familia să ne amintim cum furam pepeni, cum ne jucam până noaptea târziu și ajungeam acasă julit din cap până-n picioare. Chiar sărbătoream 1 iunie când eram mic, mergeam în parcuri, mâncam înghețată, ma plimbam cu barca....așa era atunci distracția noastră:)” a povestit Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, care era pus mereu pe șotii în copilărie.

“E misto să fii copil. Spui ce gândeşti şi eşti sincer. Îmi aduc aminte cum urcam pe clădiri de la parter până la etajul 4, puteam mai sus, dar atât avea blocul în care locuiam pe atunci :)) Mai treceam dintr-un balcon în altul ca să-i ajut pe prietenii mei care îşi uitau cheia în casă de ajunsesem să primesc numele de Spiderman” își amintește Kamara, cealaltă jumatate a trupei Alb Negru, care retrăiește prin copiii lui multe din năzdrăvăniile făcute de el.

Kamara de la Alb Negru în copilărie

Kamara de la Alb Negru în copilărie

 ''Eu am fost un fel de Denis pericol public, cică faceam numai rele. De exemplu, în prima zi de scoală am scos ușa din balamale de la toaletă și mă dădeam cu ea pe holurile școlii și peste puțina vreme am aruncat găleata cu apă de la etajul doi în capul directorului. O nimica toată. Când eram mic, de 1 iunie mergeam în Orășelul Copiilor :) Acum astept să merg și eu la rândul meu cu copilul" povestește Boier Bibescu, care va deveni în scurt timp tătic și care abia așteaptă să retraiască ziua de 1 iunie.

Boier Bibescu în copilărie

Boier Bibescu în copilărie

 “De 10 ani stau departe de ai mei și de fiecare dată când ne vedem, ne punem la depănat amintiri. Unul dintre cele mai amuzante momente e faptul că prin clasa a cincea am ajuns acasă mult mai târziu decât ar fi trebuit și asta pentru că fusesem la un coleg să ne jucăm pe televizor. Scuza mea care a stârnit ilaritate a fost faptul că “am avut inspecție la sport”, numai că părinții mei mă căutaseră deja pe teren și eu nu eram. Replica asta mă urmărește și acum când mă mai tachinează ai mei în diferite situații” își amintește Septimiu, solistul trupei The dAdA are cu ce se lăuda, mai ales că și-a petrecut primii ani din viață la Humulești, locul pe care Creangă ni l-a descris mereu ca pe un colț de Rai.

Septimiu solistul trupei The dAdA în copilărie

Septimiu solistul trupei The dAdA în copilărie

Citește mai multe despre Alb NegruAlexandra StanBoier BibescuLiviu TeodorescuShift
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces la concertele Andre Rieu (5-7 iunie și 11-14 iunie) - SCHEMA LOCURILOR

Vineri, 5 iunie 2015, în Piața Constituției din București, se va desfășura una dintre cele mai mari producții muzicale organizate...

Închide