Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

André Rieu înaintea concertelor de la București: "Am pregătit ceva special"

Andre Rieu a ajuns în București cu o zi înaintea primului său concert programat în Piața Constituției. Îndrăgitul violonist a fost întâmpinat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă de o ”armată de jurnaliști” dornici să afle ce surprize a pregătit pentru publicul din România.
Andre Rieu la Aeroportul Internațional Henri Coandă București

Andre Rieu la Aeroportul Internațional Henri Coandă București

Joi, 4 iunie, în jurul orei 13:00, André Rieu a ajuns pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București. Amabil și zâmbitor, celebrul violonist olandez a răspuns întrebărilor adresate de jurnalişti, făcând și fotografii cu câţiva dintre fanii prezenți la aeroport.

"Abia aştept să mă întâlnesc cu publicul din România. Am pregătit ceva special, nu vă spun, e o surpriză", le-a spus André Rieu jurnaliştilor.

De asemenea, Rieu a declarat că scena din Piaţa Constituţiei este una specială.

“Am folosit-o (scena) doar în concertele din Maastricht şi acum la Bucureşti. Este impresionantă, nimeni nu mai are o astfel de scenă, este un fel de emblemă a show-ului meu”.

Poze cu scena pregătită în Piața Constituției pentru concertele lui Andre Rieu

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

André Rieu a anunţat că înaintea primului concert, programat pe 5 iunie, vor avea loc repetiţii, şi că i-ar plăcea ca în zilele următoare, când va avea puțin timp liber, să viziteze oraşul Bucureşti.

Deși setlistul pentru concertele din București nu a fost dat publicității, una dintre surprizele pregătite pentru publicul din România a fost deja dezvăluită: Andre Rieu și orchestra sa vor interpreta ”Ciuleandra”.

Pe parcursul celor 7 zile de concert, maestrul Gheorghe Zamfir va fi invitatul special al lui André Rieu, având inclus un moment artistic de excepție. Începând cu ora 20.30, ”regele valsului” va urca pe scena din Piața Constituției, spre a le dărui românilor un concert de neuitat.

Ultimele bilete disponibile la concertele Andre Rieu:

  • Ultimele bilete rămase disponibile, în special pentru concertele din zilele de 5 și 7 iunie, vor putea fi ridicate și achiziționate atât de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul celor două intrări principale cât și online.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre André Rieu
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Andre Rieu

album-andre-rieu-live-in-bucurestialbum-andre-rieu-roman-holidayalbum-andre-rieu-at-schonbrunn-viennaalbum-andre-rieu-love-in-venicealbum-andre-rieu-the-100-greatest-moments
album-andre-rieu-gala-concertalbum-andre-rieu-and-the-waltz-goes-on Vezi cele mai bune oferte pentru discurile lui Andre Rieu

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings of Leon, headliner la Sziget Festival 2015

Kings of Leon a fost confirmată în lineup-ul Sziget Festival 2015. Formația va fi headliner pe 15 august, evenimentul oferind...

Închide