Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

André Rieu înaintea concertelor de la București: "Am pregătit ceva special"

Andre Rieu a ajuns în București cu o zi înaintea primului său concert programat în Piața Constituției. Îndrăgitul violonist a fost întâmpinat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă de o ”armată de jurnaliști” dornici să afle ce surprize a pregătit pentru publicul din România.
Andre Rieu la Aeroportul Internațional Henri Coandă București

Andre Rieu la Aeroportul Internațional Henri Coandă București

Joi, 4 iunie, în jurul orei 13:00, André Rieu a ajuns pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București. Amabil și zâmbitor, celebrul violonist olandez a răspuns întrebărilor adresate de jurnalişti, făcând și fotografii cu câţiva dintre fanii prezenți la aeroport.

"Abia aştept să mă întâlnesc cu publicul din România. Am pregătit ceva special, nu vă spun, e o surpriză", le-a spus André Rieu jurnaliştilor.

De asemenea, Rieu a declarat că scena din Piaţa Constituţiei este una specială.

“Am folosit-o (scena) doar în concertele din Maastricht şi acum la Bucureşti. Este impresionantă, nimeni nu mai are o astfel de scenă, este un fel de emblemă a show-ului meu”.

Poze cu scena pregătită în Piața Constituției pentru concertele lui Andre Rieu

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

André Rieu a anunţat că înaintea primului concert, programat pe 5 iunie, vor avea loc repetiţii, şi că i-ar plăcea ca în zilele următoare, când va avea puțin timp liber, să viziteze oraşul Bucureşti.

Deși setlistul pentru concertele din București nu a fost dat publicității, una dintre surprizele pregătite pentru publicul din România a fost deja dezvăluită: Andre Rieu și orchestra sa vor interpreta ”Ciuleandra”.

Pe parcursul celor 7 zile de concert, maestrul Gheorghe Zamfir va fi invitatul special al lui André Rieu, având inclus un moment artistic de excepție. Începând cu ora 20.30, ”regele valsului” va urca pe scena din Piața Constituției, spre a le dărui românilor un concert de neuitat.

Ultimele bilete disponibile la concertele Andre Rieu:

  • Ultimele bilete rămase disponibile, în special pentru concertele din zilele de 5 și 7 iunie, vor putea fi ridicate și achiziționate atât de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul celor două intrări principale cât și online.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre André Rieu
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Andre Rieu

album-andre-rieu-live-in-bucurestialbum-andre-rieu-roman-holidayalbum-andre-rieu-at-schonbrunn-viennaalbum-andre-rieu-love-in-venicealbum-andre-rieu-the-100-greatest-moments
album-andre-rieu-gala-concertalbum-andre-rieu-and-the-waltz-goes-on Vezi cele mai bune oferte pentru discurile lui Andre Rieu

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings of Leon, headliner la Sziget Festival 2015

Kings of Leon a fost confirmată în lineup-ul Sziget Festival 2015. Formația va fi headliner pe 15 august, evenimentul oferind...

Închide