Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

André Rieu înaintea concertelor de la București: "Am pregătit ceva special"

Andre Rieu a ajuns în București cu o zi înaintea primului său concert programat în Piața Constituției. Îndrăgitul violonist a fost întâmpinat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă de o ”armată de jurnaliști” dornici să afle ce surprize a pregătit pentru publicul din România.

Publicat

pe

Andre Rieu la Aeroportul Internațional Henri Coandă București
Andre Rieu la Aeroportul Internațional Henri Coandă București

Joi, 4 iunie, în jurul orei 13:00, André Rieu a ajuns pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București. Amabil și zâmbitor, celebrul violonist olandez a răspuns întrebărilor adresate de jurnalişti, făcând și fotografii cu câţiva dintre fanii prezenți la aeroport.

"Abia aştept să mă întâlnesc cu publicul din România. Am pregătit ceva special, nu vă spun, e o surpriză", le-a spus André Rieu jurnaliştilor.

De asemenea, Rieu a declarat că scena din Piaţa Constituţiei este una specială.

“Am folosit-o (scena) doar în concertele din Maastricht şi acum la Bucureşti. Este impresionantă, nimeni nu mai are o astfel de scenă, este un fel de emblemă a show-ului meu”.

Poze cu scena pregătită în Piața Constituției pentru concertele lui Andre Rieu

  • Scena pregătită în Piața Constituției pentru concertele lui Andre Rieu

  • Scena pregătită în Piața Constituției pentru concertele lui Andre Rieu

André Rieu a anunţat că înaintea primului concert, programat pe 5 iunie, vor avea loc repetiţii, şi că i-ar plăcea ca în zilele următoare, când va avea puțin timp liber, să viziteze oraşul Bucureşti.

Deși setlistul pentru concertele din București nu a fost dat publicității, una dintre surprizele pregătite pentru publicul din România a fost deja dezvăluită: Andre Rieu și orchestra sa vor interpreta ”Ciuleandra”.

Pe parcursul celor 7 zile de concert, maestrul Gheorghe Zamfir va fi invitatul special al lui André Rieu, având inclus un moment artistic de excepție. Începând cu ora 20.30, ”regele valsului” va urca pe scena din Piața Constituției, spre a le dărui românilor un concert de neuitat.

Ultimele bilete disponibile la concertele Andre Rieu:

  • Ultimele bilete rămase disponibile, în special pentru concertele din zilele de 5 și 7 iunie, vor putea fi ridicate și achiziționate atât de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul celor două intrări principale cât și online.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 5 iunie 2015

André Rieu (5-7 iunie)

Loc
Piața Constituției

Trending