Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

André Rieu a primit un cadou special din partea Steaua București

André Rieu le-a sugerat celor din echipa de fotbal Steaua București să își ia un antrenor olandez și să învețe să cânte ”The Second Waltz” pentru a deveni campioană. Acest lucru l-a determinat pe Valeriu Argășeală, Preşedintele Clubului bucureştean să îi ofere un cadou special violonistului.

Publicat

pe

Pe 7 iunie  s-a încheiat cea de-a treia poveste muzicală din seria celor 7 seri pregătite spectatorilor din Piața Constituției de violonistul Andre Rieu și Johann Strauss Orchestra.  Debordând de energie, pe parcursul celor trei concerte, André Rieu a electrizat mulțimea încă de la primele acorduri și a fascinat audiența cu finalul apoteotic.

Spre amuzamentul publicului spectator, printre glumele presărate pe parcursul primelor trei concerte de la Bucureşti, André Rieu s-a adresat echipei de fotbal Steaua Bucureşti, oferindu-le gratuit un sfat și, de ce nu, secretul pentru a deveni campioni:

”Am un sfat pentru Steaua București. În primul rând, luați-vă un antrenor olandez. În al doilea rând, învățați să cântați acest vals. Fanii care vor cânta cel mai tare ”The Second Waltz” vor câștiga. Deci, învâțați să cântați acest vals și atunci Steaua București va fi campioană mondială!” i-a sfătuit André Rieu.

André Rieu în București

Ei bine, iată că Valeriu Argășeală, Preşedintele Clubului bucureştean, a reacţionat prompt, iar la finalul concertului, l-a întâmpinat pe André Rieu, în backstage, pentru a-i oferi un cadou special: două tricouri cu însemnele Stelei, inscripționate cu numărul 1 și al doilea cu numărul 69, număr ales la întâmplare, fără vreo semnificaţie aparte.

André Rieu s-a întors la Maastricht pentru a-și petrece timpul în compania soţiei şi a nepoţilor lui, dar va reveni în România pentru cele 4 concerte rămase din Piaţa Constituţiei: 11, 12, 13 şi 14 iunie. Membrii orchestrei vor profita de cele trei zile libere pentru a vizita și alte orașe din România.

Trending