Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Adam Lambert a lansat albumul "The Original High"

Adam Lambert a lansat cel de-al treilea album al său, numit "The Original High". Acesta conţine o colaborări cu Tove Lo şi Bryan May de la Queen.

Noul album semnat Adam Lambert a fost lansat oficial astăzi în Statele Unite. "The Original High" este al treilea album de studio din cariera lui Adam Lambert, fiind produs de Max Martin şi Shellback şi lansat sub egida Warner Bros. Records.

Albumul cuprinde 2 colaborări importante - legenda muzicii rock, chitaristul trupei Queen, Brian May şi-a impus acordurile lui "Red Special", rezultând "Lucy", respectiv suedeza Tove Lo a lucrat cu Adam la piesa "Rumors". Materialul discografic numără 11 piese, la varianta Deluxe adăugându-se încă 3.

Primul single al albumului se numeşte "Ghost Town", lansat pe 21 aprilie, care se bucură de un videoclip ce a depăşit 5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Adam Lambert - Ghost Town

Citește mai multe despre Adam Lambert
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foals lansează un nou album la sfârşitul verii

Foals lansează un nou album la sfârşitul verii, iar primul single de pe el va fi dezvăluit pe 16 iunie....

Închide