Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021

Adam Lambert a lansat albumul "The Original High"

Adam Lambert a lansat cel de-al treilea album al său, numit "The Original High". Acesta conţine o colaborări cu Tove Lo şi Bryan May de la Queen.

Noul album semnat Adam Lambert a fost lansat oficial astăzi în Statele Unite. "The Original High" este al treilea album de studio din cariera lui Adam Lambert, fiind produs de Max Martin şi Shellback şi lansat sub egida Warner Bros. Records.

Albumul cuprinde 2 colaborări importante - legenda muzicii rock, chitaristul trupei Queen, Brian May şi-a impus acordurile lui "Red Special", rezultând "Lucy", respectiv suedeza Tove Lo a lucrat cu Adam la piesa "Rumors". Materialul discografic numără 11 piese, la varianta Deluxe adăugându-se încă 3.

Primul single al albumului se numeşte "Ghost Town", lansat pe 21 aprilie, care se bucură de un videoclip ce a depăşit 5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Adam Lambert - Ghost Town

Citește mai multe despre Adam Lambert
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foals lansează un nou album la sfârşitul verii

Foals lansează un nou album la sfârşitul verii, iar primul single de pe el va fi dezvăluit pe 16 iunie....

Închide