Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

9.7 RICHTER în deschidere la Judas Priest

9.7 RICHTER vor cânta în deschiderea concertului Judas Priest pe 1 iulie la Romexpo. După ei vor urma cei de la Helloween.
9.7 RICHTER

9.7 RICHTER

Trupa 9.7 RICHTER cântă în deschiderea concertului Judas Priest de pe 1 iulie. Accesul în Romexpo e permis de la orele 18.00, iar românii intră pe scenă de la ora 18.30 şi vor fi urmaţi de Helloween.

Trupa 9.7 RICHTER, adică Cosmin Aioniţă - voce, Adrian "Sinner" Rus - chitară, backing vocals, Lucian "Trigger" Gruia - chitară, Marius Căliman - bass şi Alex "Gomez" Dăscăloiu - tobe este una dintre puţinele promotoare ale genului heavy metal modern din România, cu o abordare diversificată, un sunet adus la zi şi infuenţe atât clasice, cât şi contemporane.

În mai 2010, 9.7 RICHTER lansează "Epicenter", primul EP al formaţiei, catalogat "cel mai solid material (de muzică metal) al anului 2010" de presa de specialitate. În octombrie 2013, în plin proces de producţie a unui nou album de studio, 9.7 RICHTER e invitată să deschidă concertul Tim "Ripper" Owens (ex-Judas Priest, ex-Iced Earth, ex-Yngwie Malmsteen, Beyond Fear) din Bucureşti. În primăvara anului 2014, filmările pentru primul videoclip sunt întrerupte temporar, la invitaţia Romanian Thrash Metal Club de a cânta pe aceeaşi scenă cu Virus, legenda thrash metal din UK. În iulie 2014 este lansat "Sinner", un prim extras pe single de pe ceea ce urma sa fie noul album de studio 9.7 RICHTER, acompaniat de primul videoclip al trupei.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZGhwYf_-xy8]

Vara lui 2014 marchează semnarea unui contract cu casa de discuri Universal Music Romania pentru publicarea viitorului album de studio "Ground Zero", precum şi deschiderea concertului Testament în Bucureşti. Pe 8 octombrie 2014 este lansat lansat noul album, sub egida Universal Music Romania, care  a fost desemnat câştigător al categoriei "Best Romanian Metal Album" în cadrul galei Maximum Rock Awards, în timp ce "Sinner" a triumfat la categoria "Best Romanian Rock/Metal Video".

 O reîntâlnire fabuloasă pentru generaţia anilor '90, concertul Judas Priest de la Romexpo, avându-i ca invitaţi speciali pe cei de la Helloween este un moment special pentru ambele trupe. Şi una, şi alta  promovează două albume noi: Helloween sărbătoresc 30 de ani de activitate cu "My God Given Right", cel de-al 15 lea album de studio al nemţilor, iar titanii de la Judas Priest, care au ajuns la impresionanta sumă de 45 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, rup scenă după scenă cu al lor "Redeemer of Souls Tour".

Biletele la concertul Judas Priest costă 130 (Zona B), 190 (Zona A) sau 270 lei (Golden Ring), în funcţie de distanţa faţă de scenă. Evenimentul este organizat de Events.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre 9.7 Richter
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dave Grohl și-a rupt piciorul în timpul unui concert din Suedia

Dave Grohl și-a arătat respectul și solidaritatea pentru fani, revenind pe scenă în cadrul unui concert din Suedia, după o...

Închide