Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

10 piese de la Beatles redenumite cu termeni culinari - #BeatlesRecipes

O idee simpatică pusă cap la cap de fanii Beatles de pe tot mapamondul este hashtagul #BeatlesRecipes, unde fanii posteaza titluri de piese rescrise, trecute prin filtrul stomacului.

Virgin Media (foto: Virgin Media)

Legendele evergreen ale muzicii rock, The Beatles, vor fi întotdeauna reinventați într-un fel sau altul de către miliardele de fani din lumea întreagă. Imaginația oamenilor are puteri nemărginite, iar în cazul trupei Beatles și a popularității cântecelor lor, iată că avem o nouă dovadă a puterii imaginației noastre: titlurile pieselor reinventate cu termeni culinari, pe hashtagul #BeatlesRecipes de pe Twitter.

Dacă sunteți prezenți în social media e greu să fi scăpat din vedere măcar unul din aceste postari jucăușe care transformă titluri binecunoscute precum "Let It Be" sau "Eleanor Rigby" în jocuri de cuvinte care fac referire la mâncare. Iată 10 dintre cele mai simpatice invenții care am considerat ca merită date mai departe către voi, semnate de autorii lor de pe Twitter. Suntem siguri că vă va fi ușor să ghiciți titlurile originale ale pieselor.

10. "Strawberry Meals for Breakfast" - Dalton

9. "We All Live in a Tub of Margerine" - Jodie Stephens

8. "While My Quinoa Gently Weeps" - Robert Buscemi

7. "All You Need Is Loaf" - Wriggle Bristol

6. "Eleanor Fig Cheese" - Rick G. Rosner

5. "Let It Brie" - Business Wales

4. "Lucy In The Supermarket With Coupons" - A Wiener

3. "Lettuce Be, Lettuce Be, Lettuce Be" - Lidl UK

2. "Baby You Can Fry My Carp" - Richard

1. "I Want To Hold Your Ham" - Mike O'Leary

 

Citește mai multe despre The Beatles
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Programul festivalului Glastonbury în 2015

Depășind deja 40 de ani de existență, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din lume, festivalul de la...

Închide