Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Zonaria, Nightrage și Hatemode, confirmate la Maximum Rock Festival 2015

Zonaria, Nightrage și Hatemode sunt noile trupe confirmate la Maximum Rock Festival 2015. Evenimentul va avea loc între 15 și 18 octombrie 2015 la Arenele Romane din București și în Club Colectiv.
Zonaria

Zonaria (foto: Emil Nystrom)

Urmărește-ne pe

Zonaria este o trupă de death-metal melodic originară din Umea, Suedia. Aceasta a luat naștere în 2002 din inițiativa lui Simon Berglund, Christoffer Vikstrom și Mikael Hammarberg. La început, formația s-a numit Seal Precious dar, după o schimbare de stil, componenții s-au gândit că Zonaria se potrivește mai bine cu aspirațiile lor.

Până acum, grupul a lansat 3 albume de studio, între care cel mai recent este ”Arrival of the Red Sun” , apărut în iulie 2012 via Listenable Records. Materialul a obținut un feedback foarte bun din partea fanilor și a criticilor de specialitate.

De asemenea, Zonaria a fost apreciată de trupe ca Marduk, ai căror membri au declarat că formația suedeză este „o trupă de metal adevărat. Turneul cu aceasta a fost o plăcere”. Grupul lucrează în prezent la cel de-al 4-lea album.

Nightrage

Nightrage

Nightrage a fost întemeiată în Salonic, Grecia, în anul 2000 de către Mario Iliopoulos și Gus G . Ulterior, formația s-a mutat în Suedia. Nightrage este adepta sonorităților Melodic Death-Metal.

De-a lungul anilor, Nightrage a avut colaborări cu muzicieni faimoși de pe scena metal, cum ar fi Fotis Bernardo (Septic Flesh), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Tomas Lindberg (At The GateS), Tom Englund (Evergrey) și mulți alții.

Formația a scos 5 albume de studio și pregătește un al șaselea disc, intitulat ”The Puritan”. Nightrage este considerată o trupă importantă pentru mișcarea death-metal europeană.

Hatemode

Hatemode

Hatemode este o formație românească de metal întemeiată în 2013 de către foști membri Abigail, Lost, Rising Shadow, Interval, Reborn și Erase, muzicieni bucureșteni cu vechime, foarte iubiți de public. După câteva schimbări de componență, în 2014 trupa ajunge la formula actuală și intră în studio pentru a înregistra un prim album.

Cele trei trupe vor concerta în Club Colectiv, pe 15 octombrie (Zonaria și Nightrage) și 18 octombrie (Hatemode). Pe 16 și 17 octombrie, show-ul va avea loc la Arenele Romane.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hurts a lansat o piesă nouă, "Some Kind of Heaven" - AUDIO

O nouă piesă Hurts a apărut online înainte de lansarea oficială. Noul single al duo-ului britanic se numește "Some Kind...

Închide