Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa Voltaj te aşteaptă în aeroport

Înaintea de a pleca la Viena, băieţii de la Voltaj s-au gândit să îşi provoace fanii să participe la un concurs organizat de aceştia. Astfel toţi care îşi vor face poze cu panoul cu imaginea trupei amplasat în aeroportul Henri Coadă pot câştiga o serie de premii.

Publicat

pe

Cu câteva zile înainte de plecarea la Viena, unde are loc ediţia de anul acesta a concursului Eurovision, baieţii de la Voltaj au pregătit o surpriză în locul în care se întâmplă unele dintre cele mai sincere şi emoţionante îmbrăţişări.

Membrii trupei 'îşi vor petrece' 24 de ore din 24, timp de 15 zile, în Aeroportul Internaţional Henry Coandă din Bucuresti, la Terminalul Plecări, unde te aşteaptă să îţi faci o fotografie la panoul Voltaj. Iar dacă trimiţi fotografia la adresa [email protected], intri automat în tragerea la sorţi pentru cele 2 categorii de premii: un telefon Nokia Lumia 735 şi 10 albume Voltaj - De la capăt / All over again. Concursul începe astăzi, 8 mai şi se încheie pe 23 mai 2015, iar regulamentul este valabil pe www.catmusic.ro. Toate fotografiile participante la concurs vor fi uploadate pe pagina de Facebook a trupei.

Voltaj reprezintă România la concursul internaţional Eurovision, de anul acesta, de la Viena. Trupa va intra în concurs pe poziţia a 15-a în prima Semifinală, din data de 19 mai, alături de ţări precum Grecia, Rusia, Finlanda, Ungaria, Republica Moldova.

Cu un puternic impact emoţional, "De la capăt" nu face altceva decât să reamintească părinţilor ca, înainte de orice, un copil are nevoie de dragoste, de îmbrăţişări, de familie. Piesa vorbeşte exact despre copilării netrăite, despre părinţi aflaţi la mii de kilometri distanţă, despre poveşti nespuse seara, la culcare. Pentru ca viaţa se petrece acum şi nu are buton de rewind. Şi, dacă iniţial piesa s-a bucurat de un succes incredibil în rândul românilor plecaţi la muncă în străinătate, Căin, Gabi, Oliver, Valeriu şi Adrian sunt gata să ducă mesajul în întreaga Europa.

Trending