Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Trupa Voltaj te aşteaptă în aeroport

Înaintea de a pleca la Viena, băieţii de la Voltaj s-au gândit să îşi provoace fanii să participe la un concurs organizat de aceştia. Astfel toţi care îşi vor face poze cu panoul cu imaginea trupei amplasat în aeroportul Henri Coadă pot câştiga o serie de premii.

Urmărește-ne pe

Cu câteva zile înainte de plecarea la Viena, unde are loc ediţia de anul acesta a concursului Eurovision, baieţii de la Voltaj au pregătit o surpriză în locul în care se întâmplă unele dintre cele mai sincere şi emoţionante îmbrăţişări.

Membrii trupei 'îşi vor petrece' 24 de ore din 24, timp de 15 zile, în Aeroportul Internaţional Henry Coandă din Bucuresti, la Terminalul Plecări, unde te aşteaptă să îţi faci o fotografie la panoul Voltaj. Iar dacă trimiţi fotografia la adresa [email protected], intri automat în tragerea la sorţi pentru cele 2 categorii de premii: un telefon Nokia Lumia 735 şi 10 albume Voltaj - De la capăt / All over again. Concursul începe astăzi, 8 mai şi se încheie pe 23 mai 2015, iar regulamentul este valabil pe www.catmusic.ro. Toate fotografiile participante la concurs vor fi uploadate pe pagina de Facebook a trupei.

Voltaj reprezintă România la concursul internaţional Eurovision, de anul acesta, de la Viena. Trupa va intra în concurs pe poziţia a 15-a în prima Semifinală, din data de 19 mai, alături de ţări precum Grecia, Rusia, Finlanda, Ungaria, Republica Moldova.

Cu un puternic impact emoţional, "De la capăt" nu face altceva decât să reamintească părinţilor ca, înainte de orice, un copil are nevoie de dragoste, de îmbrăţişări, de familie. Piesa vorbeşte exact despre copilării netrăite, despre părinţi aflaţi la mii de kilometri distanţă, despre poveşti nespuse seara, la culcare. Pentru ca viaţa se petrece acum şi nu are buton de rewind. Şi, dacă iniţial piesa s-a bucurat de un succes incredibil în rândul românilor plecaţi la muncă în străinătate, Căin, Gabi, Oliver, Valeriu şi Adrian sunt gata să ducă mesajul în întreaga Europa.

Citește mai multe despre Voltaj
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograf pregăteşte un nou album, ce va fi lansat în toamna aceasta

Holograf se pregătesc de lansarea unui nou album, care va include atât piese noi, cât şi piese mai vechi reimprimate....

Închide