Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

VIDEO: Mumford and Sons - "Believe" (The Late Show with David Letterman)

Mumford and Sons continuă promovarea albumului proaspăt lansat „Wilder Mind” prin apariții în emisiuni televizate. Recent, trupa a fost invitată în cadrul show-ului lui David Letterman, unde a interpretat primul single extras de pe disc, ”Believe”.

Publicat

pe

Mumford and Sons: "Believe" - David Letterman
Mumford and Sons: "Believe" - David Letterman

Mumford and Sons a lansat recent primul material ce se îndepărtează de elementele instrumentale ce au definit până acum sound-ul formației: banjo, strumming acustic.

„Am simțit că reluarea a ceea ce am mai făcut sau folosirea acelorași instrumente nu e pentru noi. Avem gusturi mai variate în muzică. Niciunul dintre noi nu avea niciun interes în a înregistra un fel de ”Babel 2”. Am vrut de la bun început să fie ceva diferit.” – Mumford and Sons

Pentru noul album, intitulat „Wilder Mind„, formația a început să înregistreze încă de la începutul anului 2014.

„Am petrecut anul 2014 compunând și înregistrând acest album. Ne-am simțit eliberați și uniți ca trupă după încheierea acestui proces și suntem foarte mândri de ceea ce a ieșit. Am dorit ca aceste compoziții să fie foarte bune. Și, desigur, a trebuit să găsim sound-ul potrivit pentru ele. A fost distractiv. Și acum iată-l…Cel de-al 3-lea album.” – Mumford and Sons

Pentru a-și promova albumul proaspăt lansat, trupa a interpretat live noul single “Believe” în cadrul emisiunii "The Late Show with David Letterman", aici formația făcându-și debutul muzical în urmă cu ceva ani.

Mumford and Sons: "Believe" - David Letterman

Albumul „Wilder Mind” a fost lansat pe 4 mai 2015. Discul include 12 piese în varianta standard și poate fi achiziționat de pe iTunes.

Tracklist „Wilder Mind” – Mumford and Sons:

 1. Tompkins Square Park
 2. Believe
 3. The Wolf
 4. Wilder Mind
 5. Just Smoke
 6. Monster
 7. Snake Eyes
 8. Broad-Shouldered Beasts
 9. Cold Arms
 10. Ditmas
 11. Only Love
 12. Hot Gates

Deluxe Version

 1. Tompkins Square Park (Live)
 2. Believe (Live)
 3. The Wolf (Live)
 4. Snake Eyes (Live)

PUBLICITATE
Comentează

Trending