Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

VIDEO: Mumford and Sons - "Believe" (The Late Show with David Letterman)

Mumford and Sons continuă promovarea albumului proaspăt lansat „Wilder Mind” prin apariții în emisiuni televizate. Recent, trupa a fost invitată în cadrul show-ului lui David Letterman, unde a interpretat primul single extras de pe disc, ”Believe”.

Publicat

pe

Mumford and Sons: "Believe" - David Letterman
Mumford and Sons: "Believe" - David Letterman

Mumford and Sons a lansat recent primul material ce se îndepărtează de elementele instrumentale ce au definit până acum sound-ul formației: banjo, strumming acustic.

„Am simțit că reluarea a ceea ce am mai făcut sau folosirea acelorași instrumente nu e pentru noi. Avem gusturi mai variate în muzică. Niciunul dintre noi nu avea niciun interes în a înregistra un fel de ”Babel 2”. Am vrut de la bun început să fie ceva diferit.” – Mumford and Sons

Pentru noul album, intitulat „Wilder Mind„, formația a început să înregistreze încă de la începutul anului 2014.

„Am petrecut anul 2014 compunând și înregistrând acest album. Ne-am simțit eliberați și uniți ca trupă după încheierea acestui proces și suntem foarte mândri de ceea ce a ieșit. Am dorit ca aceste compoziții să fie foarte bune. Și, desigur, a trebuit să găsim sound-ul potrivit pentru ele. A fost distractiv. Și acum iată-l…Cel de-al 3-lea album.” – Mumford and Sons

Pentru a-și promova albumul proaspăt lansat, trupa a interpretat live noul single “Believe” în cadrul emisiunii "The Late Show with David Letterman", aici formația făcându-și debutul muzical în urmă cu ceva ani.

Mumford and Sons: "Believe" - David Letterman

Albumul „Wilder Mind” a fost lansat pe 4 mai 2015. Discul include 12 piese în varianta standard și poate fi achiziționat de pe iTunes.

Tracklist „Wilder Mind” – Mumford and Sons:

  1. Tompkins Square Park
  2. Believe
  3. The Wolf
  4. Wilder Mind
  5. Just Smoke
  6. Monster
  7. Snake Eyes
  8. Broad-Shouldered Beasts
  9. Cold Arms
  10. Ditmas
  11. Only Love
  12. Hot Gates

Deluxe Version

  1. Tompkins Square Park (Live)
  2. Believe (Live)
  3. The Wolf (Live)
  4. Snake Eyes (Live)
Comentează

Muzică nouă

Pharrell şi Mumford and Sons lansează piesa "Good People"

Pharrell Williams încearcă să ne ofere o nouă piesă de feel good în stil "Happy", lansând "Google People", colaborare cu cei de la Mumford and Sons. E un track cu un sound de american folk şi influențe uşoare de gospel.

Publicat

pe

Coperta single Mumford and Sons Pharrell Good People
Coperta single Mumford and Sons Pharrell Good People

"Good People" sună a piesa care s-ar auzi în timpul unui episod din serialul "True Detective", primul sezon, cel mai bun şi mai controversat. Melodia lui Pharrell Williams cu Mumford and Sons pare a tot construi un crescendo, care nu se finalizează într-o explozie, ci doar menţine un ritm bătut de picioare şi palme. Clasicul folk american aş spune.

Mumford & Sons revine în muzică mare după 5 ani de absentă, cu track-ul "Good People", pe care apare şi Pharrell. De producţie s-a ocupat de altfel rapperul, care a ţinut musai să integreze şi un cor de gospel în fundal. Pe lângă vocea celor de la Mumford & Sons şi Pharrell, se mai aude pe track şi vocea celor de la Native Vocalists. Acesta este un ansamblu de 6 muzicieni, un cor vocal din SUA şi Canada, cu membri ai triburilor indigene de acolo.

Mumford & Sons şi Pharrell Williams sunt prieteni de mai bine de un deceniu şi au discutat în multiple rânduri de o colaborare. Artiştii s-au reconectat la festivalul rapperului Something În the Water, ţinut la Virginia Beach. Ulterior au intrat în studio în Paris şi New York, pentru a înregistra o serie de noi piese împreună, cu Pharrell la butoane.

Ultima piesă lansată de trupa indie a fost "Blând Leading the Blând" din 2019. Cât despre "Good People", s-a auzit în premieră la prezentarea colecţiei Toamna/Iarna 2024 Vuitton Men, semnată chiar de muzicianul american şi desfăşurată pe 16 ianuarie. Trupa a urcat pe scenă alături de The Native Vocalists, pentru un set scurt, dar impresionant.

Ultimul album lansat de Mumford & Sons a fost cel din 2018, "Delta", care a primit 3 steluţe din 5 de la NME. Semne că ni se pregăteşte muzică nouă au mai fost în ultima vreme, grupul interpretând live o piesă numită "Maybe" în timpul unui concert din octombrie.

Citește în continuare

Trending