Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

VIDEO: Ane Brun repetă melodii pentru primul său concert în România

Ane Brun repetă piesele din repertoriul pe care-l pregătește pentru 10 mai, zi ce va marca primul concert al artistei în România. Categoria a III-a de bilete este deja sold out, semn că Ane și chitara ei sunt așteptate cu sufletul la gură.
Ane Brun

Ane Brun

Cântăreața scandinavă a postat aseară un filmuleț de 15 secunde pe pagina ei oficială de Facebook, în care repeta piesa ”The puzzle”, în descriere fiind specificat: „Rehearsing solo tunes for my very first show in Bucuresti, Romania on the 10th of May!”. ”The puzzle” se regăsește pe cel de-al patrulea album pe care Ane Brun l-a lansat în 2008 în Norvegia și Suedia, ”Changing of the seasons”. După ce versurile și melodiile ei au ținut-o 10 ani în topurile nordice și a câștigat trei trofee Spellemannprisen – echivalentul norvegian al premiilor Grammy, acum, între două anotimpuri, Brun se oprește și în sud-estul Europei, la București.

Rehearsing solo tunes for my very first show in Bucuresti, Romania on the 10th of May!

Posted by Ane Brun on Monday, May 4, 2015

Ane a cântat în duet cu Peter Gabriel într-un turneu, la invitația lui. În afara turneelor solo sau cu alți artiști, ea se ocupă de propria-i casa de discuri, Baloon Ranger și compune mereu pentru chitară și pian. Cântăreața nordică cucerește publicul cu sensibilitatea ei acustică, muzica ei fiind mereu directă și simplă, în contrast cu ce se află în jur. Iubirea este în centrul trăirilor ei de pe scenă, iar performance-urile sunt emoționale. Tot ce cântă face sau a făcut parte la un moment dat din realitatea ei sau a celor care o înconjoară, și-și poate schimba sensul de la un concert la altul.

Acustic va fi și concertul ei de la Sala Radio – ea, chitara și vocea cristalină, însoțite de visuals, cu un playlist eclectic în care vor apărea cover-uri neașteptate. Concertul este un eveniment Twin Arts, organizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Norvegiei în România.

Prețuri bilete la concertul Ane Brun:

  • Categoria I – 175 lei
  • Categoria a II-a – 135 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ane Brun
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
HIM concertează la Timișoara în iulie 2015

HIM, una dintre trupele emblematice ale muzicii rock și metal, revine în România după mai bine de 9 ani de...

Închide