Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa Eskobar cântă în deschiderea concertului Roxette de la București

Invitată să li se alăture membrilor Roxette în turneul lor aniversar, ce marchează 3 decenii de carieră, trupa seudeză Eskobar va cânta in deschiderea show-ului de la București, aflându-se la prima vizită în România. Concertul Roxette va avea loc săptămâna viitoare, pe 17 mai, la Arenele Romane.

Publicat

pe

Eskobar
Eskobar

Nume cunoscut în muzica indie-pop suedeză, Eskobar cântă din 1996, având 5 albume și peste 25 de single-uri lansate până în prezent. Piesa ”Someone New”, în colaborare cu Heather Nova, este una dintre melodiile celebre ale trupei, făcându-i auziți în multe dintre țările europene.

Din 2008, de la apariția albumului „Death in Athens”, cei trei membri Daniel Bellqvist, Frederik Zäll și Robert Birming au luat o pauză, anul trecut revenind cu o nouă piesa: ”Untrap Yourself.” Single-ul a anunțat lansarea celui de-al șaselea material discografic, programată pentru a doua jumătate a acestui an.

Eskobar - "Someone New" (feat. Heather Nova)

Roxette va concerta la Bucuresti pe 17 mai 2015, la Arenele Romane, aceasta fiind cea de-a doua vizită a trupei în capitala României după concertul memorabil susținut în 2011.

„Este minunat să revii pe scenele internaționale. Feedback-ul primit din partea publicului de-a lungul acestor ani este copleșitor și abia așteptăm să-i reîntâlnim. Abia așteptăm să te revedem, Europa!” – Roxette

Au trecut 25 de ani de când single-ul „The Look” a intrat pe prima pozitie în cadrul US Billboard Singles Chart (martie 1989). „Listen To Your Heart”, „It Must Have Been Love” și „Joyride” au ajuns la rândul lor pe primul loc în clasamentele muzicale din Statele Unite, subliniind astfel succesul celor doi artiști ce aveau să rămână cunoscuți în istoria muzicală drept una dintre cele mai mari și mai iubite trupe pop ale ultimelor decenii. Cu o colecție impresionantă de hit-uri, duo-ul suedez a reușit să domine clasamentele muzicale în anii ’90 dar și mult după, înregistrând de-a lungul timpului vânzări de peste 75 de milioane de albume – un număr aflat și astăzi în continuă creștere.

Biletele pentru concertul Roxette de pe 17 mai 2015 pot fi achiziționate la prețuri cuprinse între 160 și 325 de lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concert Roxette Bucuresti 2015
Concerte duminică, 17 mai 2015

ROXETTE

Loc
Arenele Romane

Trending