Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Trupa Eskobar cântă în deschiderea concertului Roxette de la București

Invitată să li se alăture membrilor Roxette în turneul lor aniversar, ce marchează 3 decenii de carieră, trupa seudeză Eskobar va cânta in deschiderea show-ului de la București, aflându-se la prima vizită în România. Concertul Roxette va avea loc săptămâna viitoare, pe 17 mai, la Arenele Romane.
Eskobar

Eskobar

Nume cunoscut în muzica indie-pop suedeză, Eskobar cântă din 1996, având 5 albume și peste 25 de single-uri lansate până în prezent. Piesa ”Someone New”, în colaborare cu Heather Nova, este una dintre melodiile celebre ale trupei, făcându-i auziți în multe dintre țările europene.

Din 2008, de la apariția albumului „Death in Athens”, cei trei membri Daniel Bellqvist, Frederik Zäll și Robert Birming au luat o pauză, anul trecut revenind cu o nouă piesa: ”Untrap Yourself.” Single-ul a anunțat lansarea celui de-al șaselea material discografic, programată pentru a doua jumătate a acestui an.

Eskobar - "Someone New" (feat. Heather Nova)

Roxette va concerta la Bucuresti pe 17 mai 2015, la Arenele Romane, aceasta fiind cea de-a doua vizită a trupei în capitala României după concertul memorabil susținut în 2011.

„Este minunat să revii pe scenele internaționale. Feedback-ul primit din partea publicului de-a lungul acestor ani este copleșitor și abia așteptăm să-i reîntâlnim. Abia așteptăm să te revedem, Europa!” – Roxette

Au trecut 25 de ani de când single-ul „The Look” a intrat pe prima pozitie în cadrul US Billboard Singles Chart (martie 1989). „Listen To Your Heart”, „It Must Have Been Love” și „Joyride” au ajuns la rândul lor pe primul loc în clasamentele muzicale din Statele Unite, subliniind astfel succesul celor doi artiști ce aveau să rămână cunoscuți în istoria muzicală drept una dintre cele mai mari și mai iubite trupe pop ale ultimelor decenii. Cu o colecție impresionantă de hit-uri, duo-ul suedez a reușit să domine clasamentele muzicale în anii ’90 dar și mult după, înregistrând de-a lungul timpului vânzări de peste 75 de milioane de albume – un număr aflat și astăzi în continuă creștere.

Biletele pentru concertul Roxette de pe 17 mai 2015 pot fi achiziționate la prețuri cuprinse între 160 și 325 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Roxette
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nightwish a lansat "Endless Forms Most Beautiful" - LYRIC VIDEO

Nightwish a lansat un lyric video pentru piesa ce dă titlul noului album al formației, "Endless Forms Most Beautiful". Melodia...

Închide