Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

TOP 5: 5 lecții despre iubire de la Ane Brun

Vă invităm să descoperiți câteva dintre lecțiile de iubire pe care le oferă Ane Brun prin cântecele sale.

Publicat

pe

│ FOTO: www.windishagency.com

Felul în care Ane Brun își exprimă sentimentele și credințele despre viață prin muzica sa este foarte adânc și plin de semnificații multiple. Am ales cinci piese în care Ane alege să ofere câteva lecții valoroase despre iubire pe care fiecare om le poate trece prin filtrul propriu.

5. Daring to Love

În această piesă, Ane Brun ne vorbește despre "indrăzneala de a iubi" în cea mai liberă și pură formă. Este vorba despre o formă de dragoste liberă, de care din păcate societatea în care trăim s-a îndepărtat foarte mult, o formă de dragoste de care suntem conștienți și pe care o lăsăm să ne cuprindă și să ne conducă fără nici un fel de frică. Cel mai important lucru în acest fel de a iubi este reciprocitatea libertății, reacția automată de a învăța să primim iubire după ce o dăm cu toată inima. Videoclipul piesei ilustrează acest concept din perspectiva filmului "A Thousand Times Good Night".

4. Words

Deși "Words" este un cântec despre singurătate și puterea cuvintelor, în esență tot despre iubire vorbește, iubirea care se află în fiecare dintre noi și pe care uneori avem nevoie de ajutor ca să o descoperim și să o înțelegem. Cuvintele sunt primele și cele mai simple forme de ajutor, care pot însemna foarte mult pentru anumite ființe sensibile. Astfel, lecția despre iubire din "Words" este aceea ca mintea noastră și felul în care folosim și înțelegem cuvintele de la cei din jur ne ajută să ne deschidem către lume, către oameni, deschizându-ne astfel și către iubire.

3. Worship

Această piesă vorbește despre iubirea de viață, despre felul în care oamenii au uitat să se bucure de ceea ce trăiesc, să fie atenți la ce li se întâmplă și să înceteze să trăiască în trecut și viitor. Răspunsul și regăsirea se află în inimă, acolo există lumina care ne călăuzește pe toți, spune Ane Brun, totul este să ne dăm seamă că trebuie să ne observăm și să ne ascultăm inima.

2. Don't Leave

În "Don't Leave" Ane Brun se adresează unui tipar de iubit care ține cu putere de persoana de lângă el, având la rădăcină un atașament puternic și o frică de pierdere. Ea își exprimă credințele care transcend această stare dăunătoare pentru om punând în primul rând o întrebare adânc interioară: "Știi ce înseamnă când îmi ceri asta?", apoi explicând cu blândețe că ideea de plecare de fapt nu există, și că ea va fi mereu acolo, lângă el. Lecția din aceste versuri este aceea că iubirea depășește orice limite spațiale și mentale, dacă aceasta este înțeleasă cu adevărat, lăsând la o parte toate angoasele și îndoielile specifice minții umane.

1. Oh Love

"Oh Love" este cântecul tipic despre o iubire perfectă, incredibilă, în care cele două persoane sunt invadate una de cealaltă, în care curg râuri de sentimente și senzații, însoțite de o dorință greu de controlat de a fi mereu în preajma acelei persoane. Este acea poveste de dragoste la care orice fată visează, iar atunci când se întâmplă ca aceasta să devină realitate, totul pare incredibil și își schimbă sensul. Dar ce înseamnă de fapt această iubire? Poate acordurile duioase ale piesei ar da un răspuns la această întrebare.

Vă lăsăm cu aceste reflecții despre iubire și vă invităm duminică, 10 mai, la Sala Radio din București pentru a primi aceste lecții direct de la Ane Brun.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiș concert Ane Brun în Romania
Concerte duminică, 10 mai 2015

Ane Brun

Loc
Sala Radio
Un comentariu

Trending