Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Mono Jacks revine cu un nou single - "Tablou" - AUDIO

The Mono Jacks, una dintre cele mai iubite trupe româneşti din ultimii ani, revine cu o nouă piesă intitulată "Tablou". Ascultă melodia pe InfoMusic.

Publicat

pe

The Mono Jacks
The Mono Jacks

A trecut mai bine de un an și jumătate de la anunţul care a surprins la acel moment industria muzicală de nişă. S-a crezut o bună perioadă că formaţia va deveni o amintire şi că solistul Doru Trăscău va fi prezent pe scenă doar ca artist solo. În paralel însă cu momentele live susţinute, s-au pus bazele renaşterii acestei trupe din care acum fac parte pe lângă frontmanul de la voce şi chitară: Alex ‘Grim’ Tomescu (bas), Dragoș Strat (chitară, clapă, voce) și Mihai Popescu (tobe).

Acest nou restart nu poate fi marcat mai bine decât printr-un single despre dragoste şi vise neîmplinite, fiind construit în jurul unei poveşti adevărate.

Cele mai bune cântece sunt cele scrise din ce am trăit, din ce-am simţit; și la bucurie și la nervi. Poţi să le spui amintiri, sau emoţii, sau obsesii personale, pentru noi cutia asta în care le-am păstrat a tot crescut în timp, ca o colecţie.
Fiecare din noi a tot adunat frânturi şi începuturi de piese, iar când ne-am unit în formula nouă şi colecţiile noastre s-au unit. Cu mesaje trimise şi mai ales netrimise, drumuri grele, zboruri de unul singur, aeroporturi goale sau pline, nunţi de neuitat, altele la care doar s-a visat. Punem pe tava tot. - The Mono Jacks

Ascultă The Mono Jacks - "Tablou"

Comentează

Trending