Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Amsterdams, în deschiderea concertului Roxette - PROGRAM, reguli de ACCES

Trupa The Amsterdams se va alătura celor de la Eskobar în deschiderea concertului pe care Roxette îl va susține duminica aceasta la București. Accesul publicului la eveniment va fi posibil începând cu ora 19:00, ultimele bilete rămase disponibile putând fi achiziționate online, în avans, sau în ziua concertului, de la casa de bilete amenajată la intrarea în Arenele Romane.

Publicat

pe

The Amsterdams este o trupă romano-olandeză binecunoscută în peisajul indie-rock autohton, ce a reușit să își ducă muzica și dincolo de granițele celor două țări de origine, susținând până în prezent numeroase concerte în Italia, Cehia, India, Marea Britanie, Franta, Spania sau India.

Formată în 2005, trupa îi are astăzi în componență pe Andrei Hațegan (voce, clape, chitară), Ovidiu Bejan (voce, chitara, percutie, clape), Andrei Ungureanu (chitara), Augustin Nicolae (chitara bass, backing vocals) și Chris Olsman (tobe si percutie). În cei 10 ani de carieră, The Amsterdams și-a pus semnătura pe un EP, șapte clipuri și trei albume de studio, pregătindu-l în prezent pe cel de-al patrulea, al cărui prim single va fi lansat chiar luna aceasta.

Programul concertului Roxette:

Evenimentul de duminică, 17 mai, își va deschide porțile la ora 19:00, concertul The Amsterdams fiind primul show al serii, începând cu ora 19:40. Va urma Eskobar, iar după ora 21:00, pe scenă vor urca Marie și Per, alături de band-ul lor, pentru un show Roxette ce nu trebuie ratat. Din setlist nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale trupei, care sărbătorește în cadrul acestui nou turneu nu mai puțin de 30 de ani de carieră.

Reguli de acces:

Evenimentul se desfășoară în aer liber, astfel că organizatorii recomandă spectatorilor să folosească pelerine de ploaie în caz de necesitate, accesul cu umbrele în spațiul de eveniment fiind interzis din motive de siguranță.

De asemenea, nu este încurajată prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă părinții aleg să vină alături de cei mici, aceștia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

În zona de concert NU va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutura, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video.

Jetoane pentru băuturi și mâncare:

Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele din spațiul de concert vor fi comercializate în baza unor jetoane, ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație.  În cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate fie în aceeași seară, de la casieriile din incintă, până în ora 23:15, fie până la finalul lunii mai, prin trimiterea unui email la adresa [email protected].

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concert Roxette Bucuresti 2015
Concerte duminică, 17 mai 2015

ROXETTE

Loc
Arenele Romane
Un comentariu

Trending