Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Subsemnatu a lansat un remix al piesei "Sabia de foc" (Carbon feat.raku) - AUDIO

Cu ocazia zilei sale de naștere, Subsemnatu oferă un cadou inedit tuturor ascultătorilor. Este vorba despre remix-ul piesei „Carbon feat. raku – Sabia de foc”, care face parte din viitorul material „1 Terra de instrumentale, Vol. 2”.

Publicat

pe

Subsemnatu
Subsemnatu

Remix-ul „Sabia de foc” este cel de-al doilea single extras de pe compilație, primul fiind remix-ul piesei „Anotimpuri”, în colaborare cu Sișu.

Materialul „1 Terra de instrumentale, Vol. 2” va conține peste 20 de track-uri, colaborări și remix-uri, dar și foarte multe piesei noi pentru public. Lansarea volumului va avea loc în toamna acestui an.

„Mulțumesc tuturor pentru urări, vă doresc, de asemenea, multă sănătate, inspirație maximă și să ne vedem cu bine la concerte!” – Subsemnatu

Până la momentul lansării materialului „1 Terra de instrumentale, Vol. 2”, vă invităm să ascultați remix-ul piesei „Sabia de foc” mai jos.

Carbon - "Sabia de foc" feat. raku (SubsRemix)

Albumul anterior Subsemnatu, „Revanșa”, a fost lansat în cadrul unui concert ce a avut loc în Colectiv pe 20 noiembrie 2014. Pe acest album sunt incluse colaborări cu artiști precum AFO, Carbon, Dragonu’, DJ Em, Criss Blaziny, Chimie, Noni Borsan, ALAN & KEPA, DJ Undoo sau Bitză.

Subsemnatu și-a început activitatea în 1996 sub numele “Da flex“ alături de Icsu și Colores. Numele trupei este schimbat apoi în Explicit, sub această titulatură fiind lansate albumele “Muzică depravată” și “Cu zâmbetul pe buze”.Primul album solo Subsemnatu, “Părerea mea”, a fost lansat în 2006. A urmat apoi discul “Nu strica muzica”.

Trending