Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Subsemnatu a lansat un remix al piesei "Sabia de foc" (Carbon feat.raku) - AUDIO

Cu ocazia zilei sale de naștere, Subsemnatu oferă un cadou inedit tuturor ascultătorilor. Este vorba despre remix-ul piesei „Carbon feat. raku – Sabia de foc”, care face parte din viitorul material „1 Terra de instrumentale, Vol. 2”.
Subsemnatu

Subsemnatu

Remix-ul „Sabia de foc” este cel de-al doilea single extras de pe compilație, primul fiind remix-ul piesei „Anotimpuri”, în colaborare cu Sișu.

Materialul „1 Terra de instrumentale, Vol. 2” va conține peste 20 de track-uri, colaborări și remix-uri, dar și foarte multe piesei noi pentru public. Lansarea volumului va avea loc în toamna acestui an.

„Mulțumesc tuturor pentru urări, vă doresc, de asemenea, multă sănătate, inspirație maximă și să ne vedem cu bine la concerte!” – Subsemnatu

Până la momentul lansării materialului „1 Terra de instrumentale, Vol. 2”, vă invităm să ascultați remix-ul piesei „Sabia de foc” mai jos.

Carbon - "Sabia de foc" feat. raku (SubsRemix)

Albumul anterior Subsemnatu, „Revanșa”, a fost lansat în cadrul unui concert ce a avut loc în Colectiv pe 20 noiembrie 2014. Pe acest album sunt incluse colaborări cu artiști precum AFO, Carbon, Dragonu’, DJ Em, Criss Blaziny, Chimie, Noni Borsan, ALAN & KEPA, DJ Undoo sau Bitză.

Subsemnatu și-a început activitatea în 1996 sub numele “Da flex“ alături de Icsu și Colores. Numele trupei este schimbat apoi în Explicit, sub această titulatură fiind lansate albumele “Muzică depravată” și “Cu zâmbetul pe buze”.Primul album solo Subsemnatu, “Părerea mea”, a fost lansat în 2006. A urmat apoi discul “Nu strica muzica”.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Mono Jacks revine cu un nou single - "Tablou" - AUDIO

The Mono Jacks, una dintre cele mai iubite trupe româneşti din ultimii ani, revine cu o nouă piesă intitulată "Tablou"....

Închide