Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Subsemnatu a lansat un remix al piesei "Sabia de foc" (Carbon feat.raku) - AUDIO

Cu ocazia zilei sale de naștere, Subsemnatu oferă un cadou inedit tuturor ascultătorilor. Este vorba despre remix-ul piesei „Carbon feat. raku – Sabia de foc”, care face parte din viitorul material „1 Terra de instrumentale, Vol. 2”.
Subsemnatu

Subsemnatu

Remix-ul „Sabia de foc” este cel de-al doilea single extras de pe compilație, primul fiind remix-ul piesei „Anotimpuri”, în colaborare cu Sișu.

Materialul „1 Terra de instrumentale, Vol. 2” va conține peste 20 de track-uri, colaborări și remix-uri, dar și foarte multe piesei noi pentru public. Lansarea volumului va avea loc în toamna acestui an.

„Mulțumesc tuturor pentru urări, vă doresc, de asemenea, multă sănătate, inspirație maximă și să ne vedem cu bine la concerte!” – Subsemnatu

Până la momentul lansării materialului „1 Terra de instrumentale, Vol. 2”, vă invităm să ascultați remix-ul piesei „Sabia de foc” mai jos.

Carbon - "Sabia de foc" feat. raku (SubsRemix)

Albumul anterior Subsemnatu, „Revanșa”, a fost lansat în cadrul unui concert ce a avut loc în Colectiv pe 20 noiembrie 2014. Pe acest album sunt incluse colaborări cu artiști precum AFO, Carbon, Dragonu’, DJ Em, Criss Blaziny, Chimie, Noni Borsan, ALAN & KEPA, DJ Undoo sau Bitză.

Subsemnatu și-a început activitatea în 1996 sub numele “Da flex“ alături de Icsu și Colores. Numele trupei este schimbat apoi în Explicit, sub această titulatură fiind lansate albumele “Muzică depravată” și “Cu zâmbetul pe buze”.Primul album solo Subsemnatu, “Părerea mea”, a fost lansat în 2006. A urmat apoi discul “Nu strica muzica”.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Mono Jacks revine cu un nou single - "Tablou" - AUDIO

The Mono Jacks, una dintre cele mai iubite trupe româneşti din ultimii ani, revine cu o nouă piesă intitulată "Tablou"....

Închide