Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Steven Tyler a lansat prima sa piesă country, "Love Is Your Name" - AUDIO

Steven Tyler și-a făcut debutul pe nișa muzicii country cu piesa "Love Is Your Name". Solistul trupei Aerosmith a interpretat noul single în premieră în cadrul emisiunii ”American Idol”.
Steven Tyler

Steven Tyler │ FOTO: Ben A. Pruchnie

Deși în 2013, Steven Tyler plănuia să lanseze un album solo cu influențe electro, în cele din urmă muzicianul a optat pentru o altă direcție muzicală. Solistul Aerosmith pregătește pentru anul acesta un material cu muzică country, prima mostră a noului sound fiind piesa "Love Is Your Name".

Compusă de Eric Paslay și Lindsey Lee, melodia a fost înregistrată la Blackbird Studios din Nashville, Tennessee. Trupa care susține partea instrumentală este Loving Mary, de producție ocupându-se Dann Huff, cunoscut pentru colaborările cu Michael Jackson (pentru "Man in the Mirror" și "I Just Can't Stop Loving You"), Celine Dion (pentru "My Heart Will Go On"), Whitesnake (pentru "Here I Go Again") și lista continuă cu multe alte nume sonore.

Noul single "Love Is Your Name" a fost interpretat live în premieră în finala emisiunii-concurs American Idol, ce a avut loc pe 13 mai. Piesa poate fi achiziționată deja de pe iTunes la prețul de 0.99 euro.

Steven Tyler - "Love Is Your Name" - AUDIO

Steven Tyler a lucrat pentru noul album cu Brett James, Hillary Lindsey și Chris DeStefano, găsind legături între mediul în care a fost crescut (tatăl cu rădăcini italiene și germane și mama cu rădăcini poloneze și britanice) și compozitorii talentați din Nashville.

"Ideea de country a fost întotdeauna simplificată prea mult, crezându-se că e vorba doar despre accent, cizme de cowboy, un drum noroios, un pridvor. Eu cred, însă, că termenul se referă la libertate, mândrie, muncă asiduă și acea fată. Și la a ști prenumele celor din oraș. În orașul în care am crescut eu erau cam 1200 de oameni. Asta, pentru mine, înseamnă a trăi în stil country." - Steven Tyler

Noul album al muzicianului nu este încă finalizat, însă este așteptat pe piață spre finalul anului 2015.

Citește mai multe despre Steven Tyler
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Julio Iglesias de la București a fost reprogramat în iulie

Concertul lui Julio Iglesias de la Sala Palatului din Bucuresti, prevăzut inițial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe 02 iulie 2015, din motive...

Închide