Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Smiley la Arenele Romane: program și reguli de acces

Smiley, unul dintre cei mai în vogă artiști români ai momentului, va susține un concert special pe 1 iunie, la Arenele Romane din București. Producția va fi în aer liber, urmând un concept propriu: SMILEY & Friends. Înaintea evenimentului, organizatorii pun la dispoziția publicului programul și regulile de acces.
Smiley

Smiley │ FOTO: Adrian Anechitoaie

Pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, Smiley va susține un concert special, dedicat Zilei Copilului. Invitații speciali ai acestuia vor fi Alex Velea, Radio Killer, Cabron, Speak, Dorian, Don Baxter, Feli, Jazzy Jo, Silviu Pașca, Peter Pop și Sore, artiști ai HaHaHa Production.

Programul concertului Smiley de la Arenele Romane:

 • accesul în Arenele Romane se face începând cu ora 18:00
 • concertele încep la ora 19:00
 • show-ul se va încheia în jurul orei 23:00 (4 ore de muzică live)

Reguli de acces:

În ceea ce privește regulile de acces, organizatorii roagă publicul să NU vină la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise. Organizatorii NU vor stoca si păzi obiectele prezentate în lista de mai jos pe durata festivalului.

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • umbrele;
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Accesul în zonele VIP și zona A se face pe baza brățării primite la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces și în Zona B a festivalului.

Posesorii de suplimente meet & greet (întâlnire cu Smiley) sunt rugați să își verifice căsuțele de email zilele următoare pentru a afla detalii despre ora la care va avea loc întâlnirea cu artistul.

Accesul copiilor:

 • Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie).

Validarea biletului la intrare:

 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisa.
 • Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre, vor trebui să-și cumpere alt bilet.
 • Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Jetoane pentru mâncare și băuturi:

 • În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi și mâncare, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane. Un jeton va avea prețul de 6 lei, atât cât va fi și prețul unei beri sau al unui suc.

Bilete concert Smiley la Arenele Romane:

 • 45 de lei - Categoria B - DISPONIBILE
 • 70 de lei - Categoria A, în fața scenei – SOLD OUT
 • 130 de lei VIP, cu loc pe scaun in tribuna – SOLD OUT
 • 200 lei - SUPLIMENT întâlnire cu SMILEY - Valabil doar cu un bilet deja cumpărat și doar pe www.iabilet.ro. - DISPONIBILE
 • 50 de lei (în ziua concertului, pe 1 iunie )- DISPONIBILE

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Documentarul "Kurt Cobain: Montage of Heck", în premieră la TIFF 2015

"Kurt Cobain: Montage of Heck", primul documentar despre viața solistului Nirvana realizat cu sprijinul familiei sale, va avea premiera în...

Închide