Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Rudimental lansează în septembrie albumul "We The Generation" - TRACKLIST

După aproximativ 2 săptămâni de cand au lansat piesa ”Never Let You Go”, Rudimental anunță data de lansare a celui de-al doilea album din carieră. "We The Generation" va fi disponibil la nivel internațional începand cu data de 18 septembrie.

Publicat

pe

Rudimental
Rudimental

"We The Generation" marchează o evoluție înspre genul progressive, o colecție conceptuală care sfidează încadrările genurilor muzicale și care își propune să schimbe fața muzicii dance nu doar în spatiul scenei britanice, ci și la nivel global. ”Never let you go”, primul single extras, reîmprospătează stilul apreciat de fani, promițând să se tranforme rapid într-un hit al verii.

"We The Generation" conține 14 piese și vine după o pauză de 2 ani de la primul album, ”Home”. Materialul de debut a fost recompensat cu o nominalizare la premiile Mercury , iar single-ul ”Waiting All Night” (ft. Ella Eyre) i-a adus trupei un trofeu BRIT Award. Rudimental a optat mereu pentru colaborări cu artiști aflați la început de drum, pe care i-a susținut astfel în ascensiunea către succes. Pentru albumul "We The Generation", trupa a mizat pe talentul lui Mahalia (pentru piesa care da titlul albumului), Anne-Marie, Will Heard si Lianne La Havas.

Tracklist "We The Generation" - Rudimental:

  1. I Will For Love (feat. Will Heard)
  2. Never Let You Go (feat. Foy Vance)
  3. We The Generation (feat. Mahalia)
  4. Love Ain't Just A Word
  5. Rumour Mill (feat. Anne-Marie & Will Heard)
  6. Common Emotion (feat. MNEK)
  7. Go Far (feat. Will Heard)
  8. Foreign World (feat. Anne-Marie)
  9. Too Cool (feat. Ella Eyre)
  10. Bloodstream
  11. All That Love
  12. Needn't Speak (feat. Lianne La Havas)
  13. Lay It All On Me
  14. New Day (feat. Bobby Womack)

DELUXE

  1. Treading On Water (feat. Sinead Harnett)
  2. Run (feat. Will Heard)
  3. Breath (feat. Lianne La Havas)
  4. System (feat. Max Romeo, Earl 16 & Spee)

Rudimental înseamnă mai mult decât un proiect de drum and bass și muzică electronică, trupa transmițând o stare de spirit cu fiecare show live. După ce au susținut trei concerte sold out la Brixton Academy (octombrie 2014) și au deschis concertele lui Ed Sheeran din cel mai recent turneu al său de pe teritoriul american, Rudimental au fost confirmati in pozitia de capi de afis pe The Other Stage din cadrul festivalului Glastonbury.

Rudimental va vizita și România anul acesta, formația urmând să concerteze la Electric Castle, ce se va desfășura în perioada 25-28 iunie la castelul Banffy. Abonamentele au fost epuizate, momentan fiind disponibile câte 3000 de bilete pe fiecare zi.

Comentează

Trending