Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Inspirată de artista suedeză Robyn, Lorde lucrează la un nou album

Lorde a dezvăluit noi detalii cu privire la noul ei album, așteptat pe piață spre finalul acestui an. Tânăra artistă a povestit pe Tumblr despre stadiul în care se află noile piese și despre cât de inspirată se simte de muzica artistei suedeze Robyn.
Robyn / Lorde

Robyn / Lorde

Cel de-al doilea album de studio Lorde începe să prindă contur. După o perioadă de relaxare, artista în vârstă de 18 ani a reluat lucrul la noul său disc, așteptat cu nerăbdare de către milioane de fani.

"Mi-am luat câteva luni libere la începutul acestui an și m-am simțit grozav...iar acum am revenit la piesele pentru noul album, ceea ce mă entuziasmează și mă sperie, dar în final îmi dă o stare de bine."

Momentan noile piese sunt într-un stadiu incipient, însă inspirația pe care i-o oferă muzica artistei suedeze Robyn este un real sprijin în precesul creativ. Piesa ei preferată este ”Dancing on my Own”, Lorde considerând că este o compoziție foarte bună.

"Această piesă, din punctul meu de vedere, este perfectă. Transmite optimism și tristețe, curaj și independență, dar totodată vulnerabilitate, și chiar bucurie, atunci când inima ți-e frântă. Ascultând-o am realizat că voi fi îndrăgostită de muzică pentru tot restul vieții."

Robyn - "Dancing On My Own"

Anul trecut, Lorde a compus soundtrack-ul “Yellow Flicker Beat” pentru blockbuster-ul ”The Hunger Games: Mockingjay – Part 1”. Pentru această piesă, artista a lucrat cu renumitul producător Paul Epworth, cel care în 2012 câștiga 4 premii Grammy pentru contribuția adusă înregistrării albumului ”21” al lui Adele.

Yellow Flicker Beat” a fost nominalizată la Globurile de Aur, în categoria Best Original Song. Premiul a mers, însă, la Common și John Legend pentru piesa “Glory” (din pelicula ”Selma”).

Citește mai multe despre Lorde
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul OneRepublic din București, declarat SOLD OUT. Biletele au fost suplimentate

Concertul OneRepublic ce se va desfășura pe 4 iunie la Arenele Romane din București a fost declarat sold out. Ca...

Închide