Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Inspirată de artista suedeză Robyn, Lorde lucrează la un nou album

Lorde a dezvăluit noi detalii cu privire la noul ei album, așteptat pe piață spre finalul acestui an. Tânăra artistă a povestit pe Tumblr despre stadiul în care se află noile piese și despre cât de inspirată se simte de muzica artistei suedeze Robyn.

Publicat

pe

Robyn / Lorde
Robyn / Lorde

Cel de-al doilea album de studio Lorde începe să prindă contur. După o perioadă de relaxare, artista în vârstă de 18 ani a reluat lucrul la noul său disc, așteptat cu nerăbdare de către milioane de fani.

"Mi-am luat câteva luni libere la începutul acestui an și m-am simțit grozav...iar acum am revenit la piesele pentru noul album, ceea ce mă entuziasmează și mă sperie, dar în final îmi dă o stare de bine."

Momentan noile piese sunt într-un stadiu incipient, însă inspirația pe care i-o oferă muzica artistei suedeze Robyn este un real sprijin în precesul creativ. Piesa ei preferată este ”Dancing on my Own”, Lorde considerând că este o compoziție foarte bună.

"Această piesă, din punctul meu de vedere, este perfectă. Transmite optimism și tristețe, curaj și independență, dar totodată vulnerabilitate, și chiar bucurie, atunci când inima ți-e frântă. Ascultând-o am realizat că voi fi îndrăgostită de muzică pentru tot restul vieții."

Robyn - "Dancing On My Own"

Anul trecut, Lorde a compus soundtrack-ul “Yellow Flicker Beat” pentru blockbuster-ul ”The Hunger Games: Mockingjay – Part 1”. Pentru această piesă, artista a lucrat cu renumitul producător Paul Epworth, cel care în 2012 câștiga 4 premii Grammy pentru contribuția adusă înregistrării albumului ”21” al lui Adele.

Yellow Flicker Beat” a fost nominalizată la Globurile de Aur, în categoria Best Original Song. Premiul a mers, însă, la Common și John Legend pentru piesa “Glory” (din pelicula ”Selma”).

Trending