Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz

Inspirată de artista suedeză Robyn, Lorde lucrează la un nou album

Lorde a dezvăluit noi detalii cu privire la noul ei album, așteptat pe piață spre finalul acestui an. Tânăra artistă a povestit pe Tumblr despre stadiul în care se află noile piese și despre cât de inspirată se simte de muzica artistei suedeze Robyn.
Robyn / Lorde

Robyn / Lorde

Cel de-al doilea album de studio Lorde începe să prindă contur. După o perioadă de relaxare, artista în vârstă de 18 ani a reluat lucrul la noul său disc, așteptat cu nerăbdare de către milioane de fani.

"Mi-am luat câteva luni libere la începutul acestui an și m-am simțit grozav...iar acum am revenit la piesele pentru noul album, ceea ce mă entuziasmează și mă sperie, dar în final îmi dă o stare de bine."

Momentan noile piese sunt într-un stadiu incipient, însă inspirația pe care i-o oferă muzica artistei suedeze Robyn este un real sprijin în precesul creativ. Piesa ei preferată este ”Dancing on my Own”, Lorde considerând că este o compoziție foarte bună.

"Această piesă, din punctul meu de vedere, este perfectă. Transmite optimism și tristețe, curaj și independență, dar totodată vulnerabilitate, și chiar bucurie, atunci când inima ți-e frântă. Ascultând-o am realizat că voi fi îndrăgostită de muzică pentru tot restul vieții."

Robyn - "Dancing On My Own"

Anul trecut, Lorde a compus soundtrack-ul “Yellow Flicker Beat” pentru blockbuster-ul ”The Hunger Games: Mockingjay – Part 1”. Pentru această piesă, artista a lucrat cu renumitul producător Paul Epworth, cel care în 2012 câștiga 4 premii Grammy pentru contribuția adusă înregistrării albumului ”21” al lui Adele.

Yellow Flicker Beat” a fost nominalizată la Globurile de Aur, în categoria Best Original Song. Premiul a mers, însă, la Common și John Legend pentru piesa “Glory” (din pelicula ”Selma”).

Citește mai multe despre Lorde
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul OneRepublic din București, declarat SOLD OUT. Biletele au fost suplimentate

Concertul OneRepublic ce se va desfășura pe 4 iunie la Arenele Romane din București a fost declarat sold out. Ca...

Închide