Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

RoadKillSoda, o nouă trupă în deschiderea concertului Slash de la București

Trupa RoadKillSoda va cânta în deschiderea lui Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators, înaintea formației RavenEye. Concertul va avea loc la Arenele Romane din București pe 28 iunie.
Roadkillsoda

Roadkillsoda

RoadKillSoda cântă din iarna anului 2010. Formația abordează un stil neconvențional, încorporând în muzica produsă influențe din sludge metal și psychedelic rock. Primul EP al trupei, „A Fucked Up Trip Gone Bad„, a fost lansat în 2011, urmând apoi albumul full-length „Oven Sun„.

RoadKillSoda îi are în componență pe:

  • Sebastian Stancu „The Colonel” – voce
  • Mihnea Ferezan „Panda Elixir” – chitară
  • Victor „Vava” Ferezan – bas
  • Alex Para Ghita „Raptor America” – tobe

În deschiderea concertului Slash va cânta și trupa britanică RavenEye, care îi va însoți pe Slash, Myles și the Conspirators de-a lungul călătoriei europene, incluzând orașe precum Oslo, Viena, Geneva, Nice și, bineînțeles, București.

Slash, unul dintre cei mai buni și inovativi chitariști din istorie și fost membru marcant al trupei Guns N’Roses, se întoarce în România după concertul exploziv susținut în urmă cu mai bine de doi ani. Inclus de toate marile reviste precum Time, Rolling Stone sau NME în topul creatorilor celor mai tari solo-uri și riff-uri de chitară, având propriul său loc pe Rock’n’Roll Hall of Fame, chitaristul cu joben este un adevarat must see pentru iubitorii muzicii rock și nu numai.

Împreună cu Myles Kennedy și cu The Conspirators, Slash face o echipă imbatabilă la capitolul show live și oferă publicului nu doar un concert, ci o experiență de neuitat. Arenele Romane vor răsuna pe ritmurile unor piese care au marcat istoria muzicii rock: „Sweet Child O’Mine”, „Paradise City”, „Patience”, „Civil War”, dar și a unor piese noi care au fost la fel de bine primite de fani și de critici: „Anastacia”, „You’re a Lie” și multe altele. La fel ca și în 2013, concertul Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators este prezentat de Phoenix Entertainment.

Prețuri bilete la concertul Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators:

Biletele „în picioare” sunt limitate la 2600 din considerente de confort și siguranță și pot fi achiziționate la prețul de 180 de lei. Numărul acestora nu va fi suplimentat așa că recomandăm fanilor să își procure biletul din timp. Locurile din tribună sunt disponibile la prețurile de 120, 200 și 300 de lei, în funcție de sector.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre RoadKillSodaSlash
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avicii a lansat o nouă versiune a piesei "Feeling Good" - AUDIO

Avicii a produs o nouă versiune a piesei "Feeling Good", una dintre melodiile după care s-au realizat cele mai multe...

Închide