Urmărește-ne în Social Media

Literal video

Muse a lansat o piesă nouă, "Mercy" - LYRIC VIDEO

Muse a lansat un lyric video pentru noul single "Mercy". Piesa este extrasă de pe albumul ”Drones”, așteptat pe piață în iunie 2015.

Publicat

pe

Muse
Muse

Muse continuă promovarea noului disc ”Drones” prin lansarea unui lyric video pentru piesa "Mercy". În descrierea clipului, regizat de Colin Fong și produs de Banoffee Sky, solistul Matt Bellamy oferă detalii cu privire la semnificația melodiei.

"Versul cu care începe piesa "Mercy" - ”Help me I’ve fallen on the inside” - face referire la faptul că protagonistul știe și recunoaște faptul că a pierdut ceva, că oamenii s-au pierdut pe ei înșiși. Din acest moment realizează că sunt controlați de forțele întunecate prezentate în ”Psycho”".

Muse - "Mercy" - LYRIC VIDEO

Noul album Muse, ce va fi lansat pe 8 iunie 2015, are ca tematică dezumanizarea și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.

„Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor”, a detaliat Matt Bellamy.

Tracklist ”Drones” – Muse

  1. Dead Inside
  2. [Drill Sergeant]
  3. Psycho
  4. Mercy
  5. Reapers
  6. The Handler
  7. [JFK]
  8. Defector
  9. Revolt
  10. Aftermath
  11. The Globalist
  12. Drones
Muse - ”Drones” (copertă album)

Muse - ”Drones” (copertă album) │ FOTO: Matt Mahurin

Trending